In de dj-scene zie je vooral mannen en een stuk minder vrouwen. Maar de vrouwen die je kunt zien, zien we dan ook graag. Er zijn namelijk een paar knappe techno dj’s die hele vette shows kunnen neerzetten. Niet alleen omdat ze keiharde sets draaien. Hun goede looks dragen namelijk ook flink bij aan hun performance.

De knappe techno dj’s in binnen- en buitenland

Vaak zie je ze niet zo goed, zeker niet op festivals. Dan sta jij ergens achter de tweede paal linksachter, met honderden meters naar voren pas de dj in kwestie. Maar pas als je ze van dichtbij ziet, kun je zien hoe mooi deze knappe techno dj’s zijn. Als je fan bent van techno, kun je bij deze dames dubbel genieten. We zien ze het liefst van net zo dichtbij als de knapste Nederlandse zangeressen.

Amelie Lens

Deze Belgische DJ en producer heeft maar liefst 1,5 volgers op Instagram. Ze is ook model geweest, en dat is goed terug te zien. Ze brak als DJ door in 2016, en heeft ondertussen op grote podia als Awakenings, Tomorrowland en Amsterdam Dance Event gedraaid. Als ze niet gestopt was als model voor haar school, had ze het vast ver kunnen schoppen. Maar als één van de knappe techno dj’s doet ze het ook erg goed.

View this post on Instagram

miss u 🥀

A post shared by Amelie Lens (@amelie_lens) on

Nina Kraviz

Als echt Russische schoonheid is Nina Kraviz een DJ waarbij je het liefst vooraan staat. De 31-jarige muzikant heeft een doctoraat in tandheelkunde, maar ze werkt nu toch niet meer in de tandartspraktijk. Als DJ heeft ze op Tomorrowland en Pukkelpop gestaan en is ze een grote naam in de techno-scene.

View this post on Instagram

@barakistyle #archives

A post shared by Nina Kraviz (@ninakraviz) on

Charlotte de Witte

Ze is ‘pas’ 27, maar de Belgische Charlotte de Witte is een heel grote naam. Als Techno Queen staat ze bekend om haar duistere techno, en geloof ons, dat klopt. Ze kan je helemaal plat draaien op een goede avond en ze is ook een grote headliner op veel festivals. Dat Charlotte de Witte het als één van deze knappe techno dj’s ver heeft geschopt, mag duidelijk zijn.

View this post on Instagram

Another Saturday night in another life ✨

A post shared by Charlotte de Witte (@charlottedewittemusic) on

View this post on Instagram

2️⃣0️⃣1️⃣2️⃣

A post shared by Charlotte de Witte (@charlottedewittemusic) on

Onyvaa

De Amerikaanse Onyvaa is geboren in Californie, opgegroeid in Los Angelos en woont nu in Frankrijk. Ze is de eerste van deze knappe techno dj’s die niet uit Europa komt, maar woont er dus wel. Onyvaa is een  prachtige verschijning die iedereen kan betoveren tijdens een optreden of daarbuiten. Als rijzende ster in het techno-circuit gaan we waarschijnlijk ook nog wel veel van haar zien.

Peggy Gou

Misschien ken je een paar van haar nummers wel, zoals It makes you forget of Starry Night. Peggy Gou is een Zuid-Koreaanse DJ en producer, maar ook modeontwerpster. Ze weet wel hoe ze een lekkere set moet draaien, en waarschijnlijk ook hoe geliefd ze is. Wij zijn in ieder geval fan van al deze knappe techno dj’s.