Entertainment

Armworstelaar Devon Laratt vervangt Eddie Hall in ‘Heaviest Boxing Match in History’

Hafthor Björnsson

Op 18 september 2021 vindt de ‘Heaviest Boxing Match in History’ plaats. Aanvankelijk zou de strijd gaan tussen wereldrecordhouder gewichtheffen Eddie Hall en de sterkste man ter wereld Hafthor Björnsson. Vanwege een blessure laat Eddie Hall het afweten, Devon Larratt komt voor hem in de plaats.

Hafthor Björnsson gaat vechten tegen Devon Larratt

Hafthor Björnsson heeft dan eindelijk een nieuwe tegenstander gevonden. Op 25 juli kwam het nieuws naar buiten dat Eddie Hall een scheurtje heeft in zijn biceps en dus niet kan vechten. Sindsdien is er hard op zoek gegaan naar andere tientonners die wel een potje willen vechten tegen dit beest van een vent. Devon Larratt is de gelukkige. Hij staat op 18 september oog in oog met Hafthor Björnsson in Dubai.

View post on Instagram
 

De beste armworstelaar van Noord-Amerika

Devon Larratt is zeker geen mindere partij voor Hafthor Björnsson. De beste man is nummer 1 armworstelaar in Noord-Amerika. Met zijn 1,96 meter en 132 kilo is dit ook een gebouw van jewelste. Volgens velen is het de beste armworstelaar aller tijden. Hij heeft dan ook armen waar je ‘u’ tegen zegt. Dat wordt dus een interessant potje tegen de sterkste man ter wereld op 18 september.

Watch on YouTube

‘The Heaviest Boxing Match in History’

Devon Larratt springt niet blind de ring in. De Amerikaan is al een tijdje aan het trainen onder leiding van Lennox Lewis en zal topfit in de ring verschijnen. Hafthor Björnsson heeft een voordeel in lengte en gewicht, hij is namelijk een stukje groter en zwaarder dan zijn tegenstander. Devon Larratt heeft daarentegen weer een psychologisch voordeel. Hij is namelijk gewend om 1-tegen-1 te staan met zijn tegenstanders en een bepaalde strategie te gebruiken die hij wellicht ook op 18 september kan toepassen.

Eddie Hall wil op een ander tijdstip vechten

Maar Eddie Hall legt zich er niet bij neer. Als we social media mogen geloven, wordt het gevecht tussen Hafthor Björnsson en Eddie Hall verplaatst naar een nieuwe datum. Hopelijk is het beest uit Engeland dan wel fit genoeg om in de ring te verschijnen.