Elon Musk heeft een wat excentrieke smaak, op zijn zachtst gezegd. Gelukkig deelt hij dat met zijn vriendin, want dat is ook een bijzondere verschijning. De vriendin van Elon Musk heeft recentelijk een nieuwe tattoo laten zetten en dat is er één zoals je hem nog niet eerder zag. Het is namelijk een ‘alien-tattoo’ die moet lijken op littekens.

De nieuwe tattoo van Grimes

Ze staat er al om bekend wat ‘anders’ te zijn dan anderen. Op haar Instagram zie je haar vaak met veel make-up, of met veel sieraden en met een bonte verzameling aan tatoeages. Maar haar meest recente aanwinst is een gigantische nieuwe tattoo op haar rug. En met gigantisch bedoelen we ook dat hij haar hele rug inneemt. Ze had bijvoorbeeld haar handen al getatoeëerd, maar dat was op een ‘standaard’ manier met zwarte inkt. Haar rug daarentegen is bewerkt met witte inkt, de vorm moet een alien litteken voorstellen.

Love it or hate it, maar het is in elk geval uniek. Ze laat op haar Instagram eerst deze foto zien, maar laat weten dat er meer aan zullen komen. Eerst had de zangeres namelijk rust nodig om bij te komen van de pijn, maar ze zegt dat ze binnen een paar weken prachtige ‘alien-littekens’ zal hebben. Wij zijn er van overtuigd dat het litteken effect goed gelukt is, zouden het zelf niet over onze hele rug laten zetten.

Wie is de vriendin van Elon Musk?

Haar artiestennaam is Grimes, maar in het echt heet ze Clair Elise Boucher. Ze is 33-jaar oud en heeft dus al een prima carrière. Aan geld is in ieder geval geen gebrek, want Elon Musk heeft meer dan genoeg geld. Maar ook zonder Elon zou Grimes zich prima redden. Als artiest verdien je namelijk prima, maar ze handelt ook in digitale kunst, maar daar hebben we meer over in dit artikel over Grimes. In ieder geval past haar nieuwe tattoo bij haar unieke uiterlijk en stijl. We zijn benieuwd wat de volgende wordt.