De Oppo Find X2 Pro is al een prachtige telefoon om te hebben op zichzelf, maar met deze uitbreiding gooien ze zeker hoge ogen bij Oppo. Het telefoonmerk is namelijk een samenwerking met Lamborghini aangegaan en hier is een deluxe uitvoering van de Find X2 Pro uitgekomen. Een volledig aan Lamborghini toegewijde telefoon met bijzondere functies en designs.

De Oppo Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition

Als je klasse en mooie auto’s wil combineren met een luxe smartphone zit je hier sowieso goed. Het partnerschap tussen het telefoonmerk en automerk levert wel vaker mooie samenwerkingen op in producten. Waar Oppo streeft naar technologische innovatie, gaat Lamborghini voor de opvallende ontwerpen. Dit samen heeft tot een telefoon geleid die dus inderdaad zowel op technisch gebied als met het ontwerp er bovenuit springt.

oppo find x2 pro

Een compleet pakket

Bij de aanschaf van dit pakket krijg je niet alleen een Oppo Find X2 Pro telefoon. Je krijgt er gelijk ook een hoes en draadloze oortjes bij. En de vanzelfsprekende oplader met USB kabel natuurlijk. Het zwarte design heeft details die doen denken aan de auto’s van Lamborghini, zoals de gloednieuwe Sián Roadster. Overal op de telefoon en de attributen is het logo van Lamborghini te vinden, zodat je er niet aan de samenwerking met het Italiaanse sportmerk kunt ontkomen.

oppo find x2 pro

Super hardware

De telefoon zelf is qua design wel veranderd, maar het is nog steeds een Oppo Find X2 Pro. Daarmee heb je een smartphone in handen die je alle gebruiksgemak geeft die je nodig hebt. Riemen vast en focus aan, want de specificaties zijn een hele mond vol. Het scherm is 120 Hz QHD + Ultra Vision, dus zo scherp dat je je vingers eraan snijdt. Hij heeft 12 GB RAM en 512 GB opslagruimte wat een externe SD-kaart onnodig maakt. Die kan er overigens ook niet eens in. Opladen kan supersnel met 65W SuperVooc 2.0 technologie.

De prijs van de Oppo Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition ligt in Nederland op 1.599 euro en is exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile. Een lekker bedragje, maar een Lamborghini auto blijft nog altijd duurder.