Een beetje man heeft goed gereedschap. Sterker nog, volgens fabrikant Doer, kun je als man zijnde nooit genoeg tools tot je beschikking hebben. Het probleem is vaak de beperkte ruimte voor al je gereedschap. Daar hebben ze dus wat aan gedaan. De supercompacte, draagbare, hoogwaardige gereedschapskist heeft werkelijk ál het gereedschap wat je ooit nodig zult hebben. Het goede nieuws: het neemt niet meer ruimte in beslag dan een gemiddelde magnetron.

Doer Compact Tool Kit: de ultieme gereedschapskist

Wat je ook nodig denkt te hebben, de Doer Compact Tool Kit bevat 12 verschillende elektrische gereedschappen, variërend  van een gewone elektrische boor tot een decoupeerzaag. Je hoeft dus nooit meer te zoeken naar je gereedschap. Al het gereedschap past in de Doer Box, die 53 cm bij 25 cm bij 36 cm meet. Het systeem is gebaseerd op de Unigrip: een verwisselbare handgreep die tevens dient als houder voor de batterij. Kwestie van vastklikken en je bent klaar voor je klus.

zrhljsttanr7mcmg8qu0 source

Extreem mobiel en lichtgewicht box

Het geheel is draagbaar zodat je het kunt meenemen naar elke ruimte zonder je druk te maken. Klein handigheidje: de box is voorzien van een uittrekbare handgreep en wieltjes zodat je het amper hoeft te tillen. Aan de achterzijde bevinden zich de noodzakelijke vakjes om kleine accessoires op te bergen. Kortom, je hebt echt alles bij de hand en als je alles gewoon netjes opbergt, raak je nooit iets kwijt. De box werkt op batterijen die je via de stopcontactaansluiting ook gewoon via het lichtnet kunt opladen.

gereedschapskist

Voor 499 dollar ben je helemaal klaar

De Doer Compact Tool Kit wordt momenteel aangeboden via het crowdfunding platform Indiegogo en kost in de basisversie slechts 499 dollar. Wil je een uitgebreide versie hebben, dan moet je 699 dollar aftikken. Kortom, geen geld voor de hoeveelheid gereedschap die je dan in een keer tot je beschikking hebt. Zo ben jij klaar om in 2020 eindelijk aan die lijst met klusjes te beginnen.