Entertainment

De leukste foto’s van de belachelijk knappe Rose Bertram

Rose bertram

Rose Bertram is een Belgisch model waar de meningen eensgezind over zijn: een prachtige vrouw die terecht een topmodel is. Ze is in februari voor de tweede keer moeder geworden en dat betekent dat ze nog wel eventjes iets minder actief is. Maar als ze weer klaar is voor het modellenwerk zal de wereld haar met open armen ontvangen.

Belgische schoonheid aan het werk

Geboren in Kortrijk, België, is Rose Bertram een echte Vlaamse schoonheid die het goed doet in de modellenwereld. Ze werkt sinds haar zestiende al voor kledingmerken en heeft voor campagnes van H&M, L’Oreal en Hunkemöller gewerkt. In 2015 was ze zelfs het eerste Belgische model dat in de swimsuit-issue stond van Sports Illustrated. In 2017 kreeg ze dat opnieuw voor elkaar en werd er zelfs een eigen filmpje over haar gemaakt.

Watch on YouTube

Dat Rose Bertram als model een veelbelovende verschijning is waar we maar al te graag nog meer over willen zien, is duidelijk. Daarom hebben we de mooiste foto’s van haar even op een rijtje gezet. Zo kan ze ook tijdens haar zwangerschapsverlof nog te zien zijn. Ze is namelijk niet voor niks één van de knapste Belgische vrouwen.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram