Op een beetje zomerse dag in het weekend is de kans groot dat je spontaan zin krijgt om een terrasje te pakken met je vrienden. Woon je in Amsterdam of kom je er regelmatig dan tref je het. Daar is namelijk het leukste nieuwe terras van de hoofdstad gevestigd. De voor velen legendarische Kopstootbar opent een nieuw terras om de zomerdagen op te vertoeven: Kopstootbar aan ’t water.

De Kopstootbar aan ’t water in Amsterdam

Niks is leuker dan op een zonnige dag even neer ploffen op een terras en onder het genot van koud bier met je vrienden te relaxen. De Kopstootbar aan ’t water kun je eigen lijk niet missen, het zit namelijk in het centrum van de hoofdstad. Weet je het Leidseplein te vinden, dan is deze bar zeker niet ver. Het zit net naast het plein en is een pop-up terras.

kopstootbar

Denken we aan het ideale zomer-terras dan heeft het voldoende plek, leuk uitzicht en goed veel zon. Alles wat de Kopstootbar aan ’t water in huis heeft. Oh, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de uitgebreide menukaart.

Het menu

Het is natuurlijk hartstikke leuk dat er een bijzonder terras in 020 te vinden is, maar uiteindelijk kom je voor de versnaperingen. Dat zit bij de Kopstootbar aan ’t water wel goed. Er is een uitgebreide keuze aan lekkere drankjes en ook aan de gast met een stevige trek is gedacht. Naast een flinke bierkaart kun je tal van cocktails bestellen, van een relatief eenvoudige Bloody Mary tot een heerlijk verfrissende Mojito.

kopstootbar

De lekkerste pizza van Amsterdam

Voor een lekkere pizza hoef je ook niet naar een andere gelegenheid, die bestel je namelijk gewoon hier. De Kopstootbar werkt momenteel namelijk samen met een van de beste pizzaspecialisten in de hoofdstad: Lucca’s Pizzabar. Liever geen Italiaanse taferelen aan jouw tafeltje, check dan de overheerlijke Gado Gado en Burrito Bowl. Mocht je na een spontaan bezoek aan de Kopstootbar echt geen zin hebben om weer huiswaarts te gaan, blijf dan gerust zitten. In het weekend trakteren ze de gasten vaak op live muziek, een goede DJ (naar eigen zeggen Amsterdam’s finest) en organiseren ze tal van andere activiteiten.