Onlangs schreven we al over de nieuwe auto van Rico Verhoeven. De kickboks-reus ruilde zijn vertrouwde Porsche Panamera in voor een wel héle dikke McLaren. Maar nu heeft de Nederlandse kickbokser diezelfde auto flink laten pimpen. Zo steelt hij voortaan niet alleen de show in de ring, maar ook op de weg!

De auto van Rico Verhoeven in een nieuw jasje

Valentijnsdag 2020 was een bijzondere dag voor de boomlange kickbokser. Het was liefde op het eerste gezicht met zijn nieuwe auto: de McLaren 720s. De auto had destijds een zeer opvallende kleur: knal oranje. Nou niet bepaald een tintje waar je omheen kunt. Dat moet ook Verhoeven gedacht hebben, want hij liet de auto wrappen in rood-zwart. En ook nu, ruim een jaar later na de aanschaf, heeft hij zijn nieuwe auto een nieuw jasje laten aanmeten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Brute wrap

En hoe. Verhoeven liet de dikke bolide wrappen door de mensen van Absolute Motors in Ridderkerk. De nieuwe kleur? Verde Veloce, wat groene snelheid betekent in het Italiaans. En deze naam doet de auto van Rico Verhoeven eer aan. Ook de wielen hebben een beurt ondergaan. De wielen zijn gespoten in Bronzo Zenas en ook daar zijn wat details in dezelfde kleur toegevoegd. Wat vinden jullie van de nieuwe look van de auto van Rico Verhoeven? Wij vinden ‘m kicken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)

McLaren 720s

Maar niet alleen van de buitenkant is deze supercar een beest van jewelste. Ook onder de motorkap van de nieuwe auto van Rico Verhoeven zit een power waar je ‘u’ tegen zegt. Zo schuilen er met de 4.0 liter V8 motor maar liefst 720 paarden onder de kap. Het is daarmee niet alleen een paradepaardje maar een heus gevaarte op de weg. En met deze spiksplinternieuwe kleur kan Rico Verhoeven weer een tijdje vooruit. Of zien jullie ‘m binnenkort alweer voor een nieuwe kleur gaan?