Entertainment

Speciaal voor Halloween: de 5 beste horrorfilms op Netflix

beste horrorfilms Netflix

Halloween is daar! Om helemaal in de duistere sferen mee te gaan zetten we de 5 beste horrorfilms op Netflix op een rijtje. Niet schrikken hè!

De 5 beste horrorfilms op Netflix

Tijdens Halloween draait het helemaal om duisternis, pompoenen en mensen laten schrikken. Wat past daar nou het beste bij? Juist, horrorfilms. Zet Netflix maar vast aan en pak de popcorn (en een dekentje) er maar bij. Met de beste horrorfilms op Netflix beleef je gegarandeerd een spannend avondje!

1. The Conjuring

‘The Conjuring’ staat in de boeken als dé engste horrorfilm aller tijden. Heb jij deze angstaanjagende film nog niet gekeken? Dan is Halloween daar het uitgelezen moment voor! Ook leuk om te weten, de spookboerderij waar ‘The Conjuring’ zich voornamelijk afspeelt, staat nu te koop. Zouden de duistere krachten er nog rond dwarrelen?

Watch on YouTube

2. The Conjuring 2

Mocht je dan toch al begonnen zijn met ‘The Conjuring’, bekijk dan ook maar gelijk het nieuwe, tweede deel. Ook van deze film gaan je haren recht overeind staan. ‘The Conjuring 2’ is ongetwijfeld één van de beste horrorfilms op Netflix.

Watch on YouTube

3. Doctor Sleep

De nieuwste film uit het rijtje van beste horrorfilms op Netflix. Heb je ‘The Shining’ wel eens gezien? Dan is dit echt een must-watch. ‘Doctor Sleep’ is namelijk het vervolg op deze bloedstollend enge film. Dertig jaar na zijn bezoek aan het bezeten hotel, beleeft Dan Torrance opnieuw angstaanjagende gebeurtenissen.

Watch on YouTube

4. Don’t Breathe

De titel vertelt precies hoe jij tijdens deze film voor de buis zit: met je adem ingehouden. Drie vrienden denken dat ze de perfecte inbraak hebben bedacht. Midden in de nacht sluipen ze het huis van een rijke blinde man binnen. Ze denken dat de klus zo geklaard zal zijn, maar ze hebben het mis…

Watch on YouTube

5. Scary Movie

‘Scary Movie’ lijkt een vreemde keuze voor een lijst met de beste horrorfilms op Netflix, maar tussen al het griezelen door moet er ook ruimte zijn om te lachen. De heerlijke foute comedy van de Wayans-broers neemt de populairste horrorfilms van de jaren negentig op de hak en laat geen spaan heel van klassiekers als ‘Scream’ en ‘I Know What You Did Last Summer’.

Watch on YouTube