Other

Heb jij 1 van deze 5 foto’s op een dating-app? Dan knapt een vrouw op jou af

dating apps afknappers

De reden om op een dating-app te gaan is voor iedereen verschillend. De één hoopt er de liefde van zijn leven te vinden, een ander ziet het meer als tijdelijk vermaak. Wat wel voor iedereen geldt is dat je zo goed mogelijk voor de dag wil komen. Aangezien je geen lichaamstaal of verbale communicatie kunt gebruiken, hangt alles af van de foto's die je van jezelf selecteert. In dit artikel leggen we je even uit welke foto's je absoluut niet moet plaatsen. Deze beelden haten vrouwen op dating-apps.

Deze 5 foto’s moet je niet kiezen op dating-apps

Je foto is het eerste dat vrouwen op dating-apps van je zien en dus een niet te onderschatten factor in je succes. We schreven eerder al over welke foto’s het wel goed doen op dating-apps, en hoe je hier het beste op staat. Vandaag wijden we iets meer uit over de absolute no-go’s als het aankomt op foto’s kiezen voor dating-apps. Mannen, dit is wat vrouwen echt haten.

1. De fanatieke visser

Knielend in het gras met een flinke karper en een tevreden grijns. We snappen het dat je even wil vastleggen als je een goede vangst hebt gedaan, maar laat die foto vervolgens nooit je telefoongalerij ontglippen. Show hem even aan je vismaten, en laat het dan voor wat het is. Een vrouw die op dating-apps voorbij een foto als deze komt zal zeer (zéér) hoogstwaarschijnlijk niet de gewenste kant op swipen.

2. De onzichtbare gozer

Mocht je niet zo zelfverzekerd zijn, of niet zo veel foto’s van jezelf hebben, los dit dan niet op met random foto’s van natuur, steden of dieren. Hier en daar een extra sfeerbeeld kan je karakterschets op dating-apps zeker ondersteunen, maar als zij vier foto’s ziet waarvan er 3 landschappen zijn en er eentje is waar jij in de verte te zien bent, gaat ze je niet liken. Haar gedachte? Er zal vast wel een reden zijn waarom hij geen foto van zichzelf wil showen.

3. De zoekplaat van ‘Where is Waldo’ 

Natuurlijk vinden vrouwen het aantrekkelijk als mannen veel vrienden hebben. Dit getuigt van sociale skills en het vermogen om relaties te onderhouden. Niets mis mee, maar je hebt er precies niets aan als het aankomt op je foto’s voor dating-apps. Want wat gebeurt er? De dame in kwestie scrollt voorbij je foto en ziet 15 mannen op elkaar gepropt op de foto staan. Velen met zonnebril op, sommigen kijken weg. Kortom, ze heeft geen idee wie jij bent. Dus zeker als dit jouw eerst weergegeven foto is, is de kans groot dat ze geen zin heeft in een Tinder-versie van Where is Waldo en aan je voorbij gaat.

4. De narcistische narcist

Een goede selfie op je dating-apps is top, vijf zwoele selfies achter elkaar gaan het niet doen voor je. Wanneer zij een collectie aan tevreden geschoten zelfbeelden ziet zal ze ongetwijfeld het idee krijgen dat je wel heel blij bent met jezelf. Iets wat niet bepaald aantrekkelijk wordt gevonden. Niets mis met een selfie, maar zorg voor wat variatie met de andere fotokeuzes.

5. De ‘ik heb veel vrouwelijke vrienden’-man

Heb jij veel vrouwelijke vrienden? Hartstikke leuk. Moeten zij allemaal te zien zijn op je gekozen foto’s bij dating-apps? Beter van niet. Weinig vrouwen zullen het een plus vinden om te zien dat je je doorgaans omringt met leuke vrouwen. Heus niet dat het een probleem is om vrouwelijke vrienden te hebben, maar als dat het enige beeld is wat ze van je heeft kan het zomaar zijn dat ze je voorbij laat gaan.