Daten. Het is en blijft altijd de vraag of het gesprek wel soepel zal verlopen. Waarschijnlijk gaat er van alles om in je hoofd wanneer je een gesprek voert. ‘Wat ga ik hierna vragen?’ ‘Hoe kan ik het gesprek gaande houden?’. Gewoonvoorhem geeft je een aantal tips waardoor het gesprek met jou en die prachtige babe vlekkeloos zal verlopen.

1. Start met een goede ijsbreker

De eerste indruk wordt gemaakt in de eerste paar seconde. Hiervoor zijn niet alleen je outfit en je houding belangrijk. Kom binnen met een positieve energie, begin niet met een standaard ‘Hey, alles goed?’ maar speel in op de omstandigheden. Of het nu het weer, de locatie, de dag van de week of iets over haar outfit is: verzin iets spontaan en je staat al 1-0 voor.

2. Let op een goede houding

Wanneer je eenmaal een feilloze eerste openingszin hebt gebruikt is het belangrijk om een goede houding aan te nemen. Tover een glimlach op je gezicht en straal in je houding energie, interesse en zelfverzekerdheid uit.

3. Gebruik de zogenaamde sneeuwbal techniek

De sneeuwbal techniek is een super makkelijke techniek die vrijwel altijd werkt. Hiermee laat je het gesprek goed verlopen en voorkom je stiltes. Hou degene met wie je praat als hoofdonderwerp aan en leer haar op alle mogelijke wijzes beter kennen. Vraag haar naar wat zij doet in haar vrije tijd en laat daarna merken dat je hebt opgelet door het samen te vatten. In de tussentijd kun je dan voor jezelf bedenken hoe je daarop gaat inhaken. Zegt zij dat ze iets graag doet? Vraag haar dan wat zij er fijn aan vindt en waarin dit nog meer naar voren komt.