Cars & Bikes

Bekend Instagram-model laat Lamborghini & Rolls-Royce pimpen met miljoenen Swarovski-kristallen

auto Daria Radionova

Het Russische Instagram model Daria Radianova is bekend om haar liefde voor alles wat glinstert en glanst. Dit is duidelijk te zien aan haar opvallende Instagram account en haar indrukwekkende verzameling van luxueuze en unieke auto’s. Een van deze auto’s is een Swarovski-bedekte zwarte Lamborghini Aventador SVJ. De bijnaam van deze auto is ‘Panther’ geworden. Deze supercar heeft celebrity-status verworven dankzij de 2 miljoen Swarovski stenen die op de auto zijn bevestigd. De auto heeft ook het unieke kenteken “DAR 11A”.

Enorme opgave

Het toevoegen van al die Swarovski stenen aan de Panther was een enorme opgave. In totaal heeft dat meer dan zevenhonderd uur gekost. Volgens Daria Radianova zelf was het resultaat echter de moeite waard: “Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe glanzend het is – het was een complete shutdown.” Helaas werd de Panther onlangs beschadigd toen een blauwe Vauxhall Zafira tegen de auto aan reed in een parkeerplaats. Radianova was teleurgesteld en liet dit ook blijken op social media. Hierop plaatste ze een bericht waarin ze de bestuurder van de Vauxhall opriep om zich te melden.

View post on Instagram
 

Luxe en exclusiviteit op nummer #1 bij Daria Radianova

Gelukkig lijkt de Panther van Daria Radianova op weg naar een volledig herstel. De auto wordt namelijk gerepareerd. Radianova heeft inmiddels alweer een andere opvallende auto om trots op te zijn: een Rolls-Royce Wraith bedekt met meer dan 1 miljoen Swarovski stenen. Net als de Panther is ook deze auto een bewijs van Radianova’s liefde voor luxe en exclusiviteit. Ook geeft het haar bereidheid om extra geld uit te geven om dit te verkrijgen. Het kost namelijk nogal wat.

View post on Instagram
 

Deze Rolls-Royce Wraith met Swarovski stenen is zeker een indrukwekkend gezicht om te zien. De glanzende stenen vangen het licht op. Dit doen ze op een manier die bijna magisch is, en maken van deze auto een echte blikvanger. De kans is groot dat Daria Radianova vele hoofden doet draaien als ze langsrijdt.

View post on Instagram