Justin Bieber heeft al meerdere dikke wagens, maar waar hij zich laatst in vertoonde is toch wel van een ander niveau. Justin Bieber heeft namelijk een Rolls-Royce Wraith, alleen is deze volledig omgebouwd door West Coast Customs. Je herkent de auto van Justin Bieber bijna niet meer terug.

De futuristische auto van Justin Bieber

De twee-deurs Rolls-Royce is onder handen genomen door het Californische car custom bedrijf West Coast Customs. De Wraith is alleen nog maar te herkennen aan de daklijn. De rest van het bodywork is compleet onherkenbaar geworden. De auto van Justin Bieber ziet eruit alsof hij zweeft. Dankzij de wielkappen, nieuwe voor en achterbumpers en alle anders modificaties is het net een auto uit de toekomst. Dit was geen simpele bodykit om erop te plakken. Het complete carrosserie is voor dit project aangepast, best bijzonder dus.

Dit is veruit de meest opvallende Rolls-Roys die je vandaag de dag zult zien. Over het interieur van de auto van Justin Bieber is helaas nog niet veel bekend. Er wordt wel gespeculeerd over het feit dat het even futuristisch is als de rest van het uiterlijk. Of er aan de performance van de auto is gewerkt is onbekend, maar ondanks dat is de 6.6-liter V12 goed voor 630 pk die ‘standaard’ met de Wraith wordt meegeleverd.

De nieuwe auto van Justin Bieber

Een luxe lifestyle

Dat deze auto van Justin Bieber uniek is, dat is wel zeker. Inmiddels is het ook geen geheim meer dat de Canadese popster geniet van zijn luxe leventje, met meerdere sportwagens, luxe villa’s en een prachtige vrouw aan zijn zij heeft hij het goed voor elkaar. Dat Justin Bieber een voorkeur heeft voor auto’s met een uniek uiterlijk is inmiddels wel duidelijk, zo had hij ook al een Audi R8 met panterprint. In ieder geval staat deze gepimpte auto van Justin Bieber vast goed in zijn wagenpark bij zijn miljoenen villa.

Al met al een opvallende bak waar wij zeker nog even naar omkijken, mocht deze langskomen.