Women

Daphne Romani: dit is de mooie vrouw van Badr Hari

Daphne Romani, vrouw van Badr Hari

Sinds 2014 zijn Badr Hari en Daphne Romani weer samen en ze zijn gelukkig getrouwd. Nu het gevecht met Arkadiusz Wrzosek nadert, zal bij de vrouw van Badr Hari ook de spanning weer toenemen. Ze maakt de voorbereiding van Badr natuurlijk van dichtbij mee. Dat de twee nu al een paar jaar gelukkig getrouwd zijn is mooi, net als Daphne zelf.

Wie is Daphne Romani, de vrouw van Badr Hari?

Daphne Romani is vanaf haar zeventiende model geweest en heeft toen in grote steden als Milaan, Parijs en Athene gewoond. In mei 2012 werd ze na een kortstondige relatie met Badr Hari zwanger van hun eerste dochter, genaamd Amber May.

Daarna gingen zij en de kickbokser weer uit elkaar en ging Hari terug naar zijn ex Estelle Cruijff. Maar in 2014, toen het definitief klaar was met Estelle Cruijff, vonden Daphne en Badr elkaar weer terug. Ze trouwden in 2016 en de nieuwe vrouw van Badr Hari was een feit. Ze kregen nog vier kinderen, waarmee de teller nu op vier dochters en een zoon staat.  Voor Daphne Romani is dit haar lust en haar leven. Ze richt nu volledig op haar kinderen en is daarnaast ook nog de persoonlijke diëtiste van haar man.

View post on Instagram
 

Bekeerd, verhuisd en verzorgend

Nu het gezin gelukkig en samen is wonen ze allemaal in Marokko. In 2016 meldden Marokkaanse media dat de vrouw van Badr Hari zich aan het bekeren was tot de Islam. Ondanks dat veel mensen toen dachten dat het om Estelle Cruijff ging, is het waarschijnlijk Daphne Romani geweest. Verder is Daphne flink bezig in de keuken en laat ze op Instagram zien tot wat voor culinaire creaties ze in staat is.

De winnaar van Miss Italia Olanda 2010 is een beeldschone vrouw en ook nog eens een hele goede moeder van drie én vrouw van Badr Hari. Of haar man aanstaand gevecht zonder blessures het gevecht met Arkadiusz Wrzosek doorkomt is nog de vraag. Maar dat zijn vrouw zijn trouwste supporter is, is wel duidelijk.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram