Entertainment

Dan Bilzerian maakt dure fout bij aankoop nieuw horloge

dan bilzerian horloge

Dan Bilzerian maakte een flinke blunder bij het aanschaffen van een nieuw horloge. Dat grapje kwam hem bijzonder duur te staan.

Luxe leefstijl

De extravagante Dan Bilzerian leeft de droom van iedere man. De ondernemer, pokeraar en fitnessfanaat, die ook wel naar zijn bijnaam “King of Instagram” luistert, bezoekt namelijk de vetste feestjes, rijdt de snelste auto’s en omringt zich met de mooiste bikinimodellen. Daarnaast beschikt de levensgenieter over een groot arsenaal aan horloges van merken als Audemars Piguet, Hublot en Richard Mille. Hij bezit zelfs zoveel Richard Milles, dat hij niet weet welke modellen hij precies heeft.

Zo komt Dan Bilzerian aan zijn geld

De Amerikaanse levensgenieter van Armeense afkomst heeft zijn flamboyante levensstijl grotendeels te danken aan de pokerwereld. Bilzerian claimt zelf dat hij één van de beste pokeraars van de wereld is en hiermee miljoenen dollars verdient. In het najaar van 2013 beweerde Dan dat hij meer dan 10 miljoen dollar op één avond gewonnen had. Het vermogen van Dan Bilzerian is daarnaast tot stand gekomen door de inkomsten van zijn onderneming dat zich richt op CDB olie en modellen. 

View post on Instagram
 

Dan Bilzerian maakt foutje bij aanschaf nieuw horloge

Doordat de 42-jarige Bilzerian zoveel high-end horlogemerken heeft, weet hij niet meer welke modellen hij eigenlijk bezit. Na zijn laatste bezoekje aan de Richard Mille dealer, kwam Dan er namelijk achter dat hij een horloge heeft gekocht die hij al in zijn collectie heeft. Bilzerian deelde de blunder met zijn volgers via zijn Instagram-verhaal met de tekst: “I bought the same f*cking watch twice”.

Dure grap

Het horloge in kwestie, ‘de Richard Mille RM 65-01 Automatic Winding Split-Seconds Chronograph’ is een imposant voorbeeld van haute horlogerie. Het horloge heeft een erg snel opwindmechanisme, waardoor hij snel herstart kan worden als het zonder stroom komt te zitten. Dit gebeurt bijvoorbeeld als het horloge een tijdje niet gedragen is. Grote kans dat dit bij Dan Bilzerian dus vaak het geval zal zijn. 

View post on Instagram
 

Bilzerians misstap kostte hem overigens ongeveer 310.000 dollar. Voorlopig hoeft de Instagrammer met meer dan 32 miljoen volgers zich echter niet zoveel zorgen te maken over geld, het vermogen van Dan Bilzerian wordt namelijk geschat op een waarde van zo’n 200 miljoen dollar.