Cristiano Ronaldo zit, nu het voetbal wereldwijd stil ligt, net als een groot deel van de rest van de wereld gewoon thuis. En wat doe je als je thuis zit? Juist, je gaat uit verveling dingen kopen. Het enige verschil is dat waar wij in een opwelling een robotstofzuiger kopen, hij een Bugatti Centodieci van 9,5 miljoen aanschaft. Althans, dat zijn de geruchten.

Cristiano Ronaldo en zijn liefde voor auto’s

Dat het oog van Cristiano Ronaldo geregeld op een mooie auto valt is algemeen bekend. Niet zo lang geleden kreeg hij nog een auto van zijn vrouw, voor zijn verjaardag. Bugatti is Cristiano niet vreemd.

Hij heeft (of had) hij namelijk al een BMW M6, een Bentley Continental CTC, een Mercedes-Benz C-Class Sports Coupé een Porsche Cayenne, een Audi Q7, een Ferrari F430, een Porsche 911 Carrera 2S Carbiolet, een Bentley GT Speed, een Audi R8, een Audi RS6, een Maserati GranCabrio, een Ferrari 599 GTO, een Lamborghini Aventador LP 700-4, een Porsche Cayenne Turbo, een Range Rover, een Aston Martin DB9, een Phantom Rolls-Royce, een McLaren MP4-12C Spider, een Mercedes-Benz AMG-klasse G63 en een McLaren Senna.

Juist ja. We snappen het als je even bij moet komen.

Dit zijn allemaal geen misselijke exemplaren, maar wat hij nu zou hebben aangeschaft spant wel echt de kroon.  Hij zou één van de 10 eigenaren ter wereld zijn met een Bugatti Centodieci, ter waarde van 9,5 miljoen dollar.

Flinke smak geld

Inderdaad, 9,5 miljoen is een impulsaankoop waar wij met ons hoof niet bij kunnen * kijkt teleurgesteld naar robotstofzuiger in de hoek* , en de vraag rijst dan ook snel: kan hij zijn geld niet beter besteden deze crisistijden? Nou, dat zit bij Cristiano Ronaldo wel goed. Vorige week kwam in het nieuws dat de profvoetballer zijn hotels in Portugal laat ombouwen tot Corona-ziekenhuizen. Sympathieke zet. Daarnaast deed hij een donatie van een miljoen naar de IC-afdelingen van grote ziekenhuizen.

Enfin, naast de goede daden heeft de beste man genoeg op zak om zichzelf ook even te verwennen en dat doet hij met de Bugatti Centodieci.

Bugatti Centodieci

De Bugatti Centodieci is een wagen waar er maar 10 van zijn gemaakt. De wagen heeft 1600 pk onder de kap schuilen en heeft slechts 2.4 seconden nodig om van 0-100 te knallen. De maximale snelheid ligt op 380 km/u. Een mooie aanvulling voor het bizarre wagenpark van Cristiano Ronaldo. Wel moet er bij worden gezegd dat het nog niet officieel bevestigd is dat de Bugatti daadwerkelijk onderweg is naar Portugal. Maar de hoeveelheid bronnen die het beweren en de voorgeschiedenis op het gebied van auto’s kopen maakt dat de kans aanzienlijk groot is dat het waar is.

EUM90dgXQAUlE2q EUQiRM2X0AENSMy