Women

Even voorstellen: Costeen Hatzi, de knappe vriendin van Nick Kyrgios

Costeen Hatzi vriendin Nick Kyrgios

Costeen Hatzi is de knappe vriendin van tennisser Nick Kyrgios. Deze Australische schoonheid is een succesvol model, influencer en social media-ster. De vriendin van Nick Kyrgios werd extra beroemd dankzij haar relatie met de bekende tennisser. De tennisser valt op met zijn excentrieke gedrag, maar de laatste jaren is hij een stuk rustiger geworden en tennist hij ook steeds beter. Zijn geheim? Waarschijnlijk is dat zijn grote liefde Costeen Hatzi.

Grote tennisser

Nick Kyrgios beleefde zijn grote doorbraak in 2014 toen hij Rafael Nadal wist te verslaan op Wimbledon. Ook is hij pas de derde speler die zowel Novak Djokovic als Roger Federer en Nadal wist te verslaan (de zogenaamde Big Three). Toch is niet alles positief aan de Australiër. Zo is hij regelmatig aan het ruziën met de tegenstander, het publiek of de scheidsrechter. Hierdoor lijkt hij wisselvallig te presteren. De afgelopen jaren gaat het echter veel beter – ondanks zijn vroege exit op de Australian Open van dit jaar. Zou dit aan zijn vriendin Costeen Hatzi liggen?

View post on Instagram
 

Misschien wel, want in een recent interview zei Kyrgios hierover: “Eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat ik veel volwassener ben. Ik heb het gevoel dat als je ouder wordt, je je realiseert dat je dingen niet als vanzelfsprekend moet beschouwen, zoals hoe je je voelt, hoe je lichaam voelt. Ook heb ik nu een partner waar ik een toekomst mee zie en daar moet ik nu voor zorgen. Dus ik heb het gevoel dat mijn motivatie veel hoger is dan vroeger.”

Costeen Hatzi, de knappe vriendin van Nick Kyrgios

Costeen Hatzi, de vriendin van Kyrgios, is een 22-jarig model, influencer en social media-ster die extra beroemd werd dankzij haar relatie met Nick Kyrgios. In haar jeugd zat ze op een privéschool in Brisbane en haalde ze altijd de beste cijfers. Het is dus geen wonder dat ze op haar jonge leeftijd al een universitaire opleiding heeft afgerond. Ook is ze een ondernemend type en heeft ze een bedrijf dat producten voor je interieur maakt. Verder is op haar Instagram-profiel te zien dat ze vaak reclame maakt voor allerlei make-up-producten. Hierdoor is ze een inspiratiebron voor veel jongeren die graag een carrière in de mode of beauty willen.

View post on Instagram
 

Hit op social media

Maar niet alleen haar professionele leven is indrukwekkend, ook haar uiterlijk is onmiskenbaar. Ze heeft prachtige, donkere haren en een prachtig figuur. In haar Instagram-posts is te zien dat ze vaak professioneel gefotografeerd wordt en dat ze niet bang is om haar lichaam te tonen.

Ook op social media is te zien hoeveel de twee van elkaar houden. Zo posten ze regelmatig foto’s van elkaar en worden ze vaak samen gespot tijdens evenementen. En als we eerlijk zijn, kunnen we maar één ding constateren: Nick Kyrgios heeft met zijn knappe vriendin Costeen Hatzi de hoofdprijs binnengesleept.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram