Je hebt mooie vrouwen en je hebt bloedmooie vrouwen. YouTuber Corinna Kopf is er zo eentje. Zij is absoluut een lust voor het oog. Dat moeten haar volgers ook gedacht hebben, want deze prachtige dame verdiende 1 miljoen dollar in 2 dagen tijd. Hoe? Dat lees je hier.

Wie is Corinna Kopf?

Corinna Kopf is een YouTuber, streamer en Instagram-influencer die een vaste waarde is in de Vlog Squad-groep van bekende YouTuber David Dobrik. De mooie blondine maakt sinds 2015 deel uit van Dobrik’s vlogs. Kopf liet ooit de tekst “David’s Vlog” op haar vinger tatoeëren. De dame is allesbehalve een onbekende. Zo telt de prachtige verschijning zo’n 6,8 miljoen volgers op Instagram en heeft ze ruim 1,76 miljoen YouTube-abonnees.

@corinnakopfdid they really?♬ Blick Blick – Female Rap

1 miljoen dollar in 2 dagen tijd

Corinna Kopf heeft een enorme fanbase en dat heeft zich onlangs laten uitbetalen. Deze Amerikaanse beroemdheid besloot een account aan te maken op OnlyFans en dat heeft de voluptueuze blondine bepaald geen windeieren gelegd. Naar eigen zeggen heeft Corinna Kopf meer dan 1 miljoen dollar verdiend in de eerste 48 uur, nadat ze lid werd van de website.

@corinnakopfi thought the audio was… fitting♬ mommy milker cult – jon

Zo onthulde ze in een  YouTube-video van David Dobrik: “In 48 uur heb ik iets meer dan een miljoen dollar verdiend.” Het model en influencer met een dikke 681 miljoen volgers op Instagram voegde eraan toe dat ze met een deel van haar nieuwe inkomen ging gokken om het te vieren. Ook daar kon ze haar geluk niet op: Corinna Kopf won nog eens 30.000 dollar. Kassa!

@corinnakopflet me be your baby mama♬ sonido original – soof!

Nog niet uitgekeken? Check dan deze 5 knappe Nederlandse YouTubers.