YouTube is een almaar groeiende industrie, waar meer en meer mensen hun volledige werk van maken. Hoe meer kijkers en abonnees, hoe meer inkomsten. En veel kijkers haal je binnen door leuke filmpjes te maken. Sommige filmpjes zijn sowieso al leuk om naar te kijken, omdat ze door de knapste Nederlandse YouTubers gemaakt worden.

De knapste Nederlandse YouTubers

We hebben vijf van de knapste Nederlandse YouTubers voor je uitgelicht. Deze dames zijn het gewoon waard om even te checken. Het is niet precies te zeggen hoe het komt, maar die aantrekkingskracht is er wel…

1. Sophie Milzink

Een YouTuber vanaf het eerste uur, die al jaren heel populair is op het videoplatform. De nu 23-jarige Sophie Milzink begon al op haar twaalfde, maar toen was ze nog niet eens echt in de puberteit. Ondertussen is ze uitgegroeid tot één van de grootste en knapste Nederlandse YouTubers, met maar liefst 306.000 abonnees.

2. Nina Warink

Nina Warink is dan iets minder groot op YouTube, maar op Instagram gaat ze dan weer keihard. Niet in de laatste plaats dankzij haar bloedmooie foto’s. Op YouTube maakt ze vlogs en deelt ze veel van haar leven. Video’s en samenwerkingen met de andere knapste Nederlandse YouTubers, zoals met Sophie Milzink, zijn ook te vinden op haar kanaal.

3. Iris Enthoven

Ze is de kleinste en minst bekende YouTuber uit dit lijstje. Ze werkt namelijk eigenlijk ook als mediapersoonlijkheid en verschijnt bij allerlei kanalen. Iris Enthoven is presentatrice bij XITE, maar komt ook veel te gast bij anderen. Al met al flink aan haar bekendheid aan het werken, dus het zal vast niet bij die 42.000 abonnees blijven. Toch is ze nog nét niet bekend genoeg om tussen de knapste Nederlandse presentatrices te staan.

View this post on Instagram

💙💙

A post shared by IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven) on

4. Monica Geuze

We kennen Monica Geuze al jaren, maar eigenlijk is ze pas 25 jaar oud. Bekend als één van de eerste en meest fanatieke vloggers van ons land, hoort ze zeker bij de knapste Nederlandse YouTubers. Ondertussen heeft ze namelijk al ruim een half miljoen abonnees. Ze deelt ook wel de meest persoonlijke dingen, van plastische chirurgie tot zwangerschap.

5. Dee

Eigenlijk is Dee nog helemaal nog niet zo lang YouTuber voor zichzelf, maar toch heeft ze voor die relatief korte tijd al heel veel volgers en abonnees. Misschien helpt het mee dat ze de ex van Enzo Knol is, waar ze veel bekendheid mee kreeg. Ze heeft 360.000 abonnees op YouTube en op Instagram gaat het nog veel harder, met 1,4 miljoen abonnees.

View this post on Instagram

Wat is het heeeeet ☄️

A post shared by Dee (@dee) on