Oke.. Oke.. Dit is nieuws waar wel iets mee kunnen. Na het schandalige incident waarin Conor McGregor een oude man plotseling hard in zijn gezicht sloeg, is de vechter uitgedaagd door de Ierse bokser Luke Keeler om de ring in te stappen. De bokser vond dat het de hoogste tijd is dat Conor op zijn plek wordt gezet en zo accepteerde Conor zijn uitdaging. Conor McGregor vs Luke Keeler it is!

Conor McGregor vs Luke Keeler

Wie Twitter de afgelopen dagen in de gaten heeft gehouden kon opmerken dat Luke Keeler flink los ging op Conor McGregor. De beelden waarin Conor een oude man in een kroegje in Dublin in zijn gezicht sloeg zijn over het hele internet te zien. Dat het incident nog een staartje voor Conor ging krijgen was voor iedereen wel duidelijk. De oude man heeft aangifte gedaan, dus daar moet de Ier nog mee dealen, maar een andere Ier wilt hem ook nog even een lesje leren.

Telefonisch akkoord

Na de ruzie op Twitter gingen de twee Ieren bellen, maar dat gesprek liep uit in een verhitte discussie. Waarom het Keeler zoveel doet? Conor zou in het verleden ook al eens een vriend van hem hebben aangevallen en dus nu is het de hoogste tijd voor rechtvaardigheid. En hoe kunnen vechters dat beter doen dan in de ring? Via de telefoon daagde hij hem uit en Conor ging hier volmondig mee akkoord. Zo liet Keeler het volgende weten: “Ik wil er niet teveel op ingaan, maar ik weet dat hij niet blij was met de uitdaging. De vechtgemeenschap in Ierland is klein genoeg en Crumlin is niet ver van Ballyfermot en ik hoorde dat hij niet blij was met de timing. Hij belde me en we hadden een discussie. “

Luke Keeler

De Iers bokser Keeler kan wel een partijtje vechten. Zo heeft hij een score van 17-2-1 en is hij allesbehalve bang om de ring tegen Conor in te stappen. Mocht het weer een bokswedstrijd worden, dan kunnen we misschien wel het zelfde tafereel als tegen Floyd Jr. Mayweather verwachten. Toch is het nog even afwachten, want Conor kennen we natuurlijk allemaal van zijn grootspraak.