Other

Conor McGregor veilt één van zijn favoriete items om geld op te halen voor goed doel

Conor McGregor

Naast het strooien met geld voor onder andere horloges, laat ex-UFC kampioen zich nu van zijn goede kant zien. Conor McGregor veilt namelijk een paar van zijn favoriete items om geld op te halen voor een goed doel.

Conor McGregor zet oude boksschoenen te koop

Je kunt nu bieden op gedragen schoenen van Conor McGregor. Deze had de Ier onder meer tijdens het gevecht tegen Floyd Mayweather in 2017. Volgens de whiskyliefhebber zijn het één van zijn favoriete schoenen. Toch besluit Conor McGregor om het paar te veilen, allemaal om geld op te halen voor een goed doel.

View post on Twitter

Opbrengst gaat naar een goed doel

Hiermee steunt Conor McGregor een Ierse MMA-vechter die verlamd raakte na een ongeluk tijdens de training. Ian Coughlan werd benoemd als één van de grootste MMA-talenten van Ierland en zou kort na het ongeluk zijn debuut maken in de Bellator-ring. Helaas ging het mis tijdens het sparren op de training. Het talent moet nog steeds therapieën volgen om met zijn verlammingen om te gaan. Om deze te kunnen bekostigen, zet de ex-kampioen zijn schoenen te koop.

Ian Coughlan

Mocht je nou niet geïnteresseerd zijn in de schoenen van Conor McGregor, dan kun je altijd een vrijblijvende donatie doen op de GoFundMe pagina van Ian Coughlan. Daarop staat ook beschreven dat de kosten van de behandeling door de pandemie nog duurder zijn geworden.

“We hebben vernomen dat de behandelingskosten van Ian zijn gestegen als gevolg van COVID, aangezien de ziekenhuizen in Duitsland geen klinische diensten meer aanbieden; dit betekent dat Ian in Duitsland alternatieve huisvesting moet zoeken en particuliere gezondheidsassistenten moet inhuren. We zijn dankbaar dat je ons hebt geholpen ons doel te bereiken, maar we zouden verdere donaties zeer op prijs stellen om te helpen met Ian’s medische onderhoud terwijl hij in Duitsland was. Wij danken u voor al uw vriendelijke steun.”