Bijna een jaar na zijn horrorblessure staat Conor McGregor voor het eerst weer in de ring voor een sparringssessie. De voormalig wereldkampioen deelt beelden op Instagram waaruit blijkt dat de legendarische vechter weer op de weg terug is.

Conor McGregor liep horrorblessure op

Op 10 juli 2021 sloeg het noodlot tot voor Conor McGregor. Tijdens het gevecht met Dustin Poirier brak McGregor zijn scheenbeen en moest opgeven. Na een ellenlange revalidatie pakt de Ier het langzaam weer op. Op Instagram deelt Conor McGregor nu beelden van de eerste keer terug in de ring. Hopelijk zien we deze man zo snel mogelijk terugkeren tijdens een UFC-bout!

Voor het eerst sinds tien maanden weer sparren in de ring

In de Crumlin Boxing Gym is Conor McGregor hard aan het werk om helemaal fit te worden. Al weken doet hij oefeningen om zijn spieren opnieuw op te bouwen. Al die tijd had hij geen gevechtspartner in de ring. Tot nu. Ruim tien maanden na het ongeluk staat Conor McGregor voor het eerst oog in oog in de ring met een tegenstander. We hebben medelijden met de tegenstander. Al die opgekropte emoties van de afgelopen tijd zijn eruit gekomen.

Wanneer maakt Conor McGregor zijn comeback?

Conor McGregor is gebrand om zo snel mogelijk zijn return te maken. Allebei zijn laatste partijen verloor hij namelijk van Dustin Poirier. De vechtsporter had nooit eerder twee wedstrijden achter elkaar verloren. Hij komt terug om zijn gram te halen. Van een aankomende partij is nog geen sprake. Wel heeft McGregor laten weten op termijn een gevecht te willen tegen de huidig kampioen in het weltergewicht, Kamaru Usman. Daarvoor zal hij eerst helemaal topfit moeten worden, want Usman is huidig kampioen in de welterweightklasse. Daarnaast kampt de kampioen met een handblessure en is de verwachting dat eerst Leon Edwards een kans krijgt om de titel te veroveren. Natuurlijk zien we Conor McGregor zo snel mogelijk in de ring, maar hoogstwaarschijnlijk vecht hij niet meteen voor de titel.