Tijdens zijn gevecht tegen Dustin Poirier liep Conor McGregor een beenbreuk op. In plaats van om er bij de pakken neer te zitten, vecht hij binnenkort in een speciale rolstoelbokswedstrijd om zijn ritme te behouden Ên om weer fit te worden.

Conor McGregor gaat vechten met een blessure

Later dit jaar komt Conor McGregor weer in actie, alleen is dat in een hele andere setting dan dat we van hem gewend zijn. Hij gaat in een rolstoelbokswedstrijd vechten tegen beroepsgrappenmaker Al Foran. In eerste instantie zou dit een normaal gevecht worden, maar door de huidige situatie van Conor McGregor leggen beiden het gevecht af in een rolstoel.

Conor McGregor vs. Al Foran in een rolstoel

Al Foran staat bekend om zijn geweldige imitaties. Ook Conor McGregor moet er vaak aan geloven. Wij lachen onszelf helemaal kapot bij het zien van onderstaand filmpje. Mede door deze imitatie kondigt Al Foran het rolstoelboksgevecht aan als McGregor vs. McGregor.

“Hij wilde graag alsnog het main-event zijn”

“Conor had aangeboden om het co-hoofdevenement te zijn”, vertelt McGregor’s coach John Kavanagh. “En een impressionist genaamd Al Foran, wilde wel graag vechten. Je hebt hem misschien een paar van Conors imitaties zien doen. Dus eigenlijk gaat Conor tegen Conor vechten in het co-main event”, vervolgt Kavanagh. “Maar hoe dan ook, in de chaos van dit alles kwam hij met een geweldig idee en zei: ‘Weet je, ik ga nu een rolstoelboksgevecht doen’, omdat hij een tijdje niet op de been is.”

Later dit jaar doet Conor McGregor mee aan een rolstoelbokswedstrijd

Het rolstoelboksgevecht van Conor McGregor zou aanvankelijk plaatsvinden op 11 september. Kort na de aankondiging liet de MMA-vechter van zich horen. Op Twitter zegt hij dat september voor hem te vroeg komt. De artsen raden aan om nog langer rust te nemen, later dit jaar komt beter uit. Waarschijnlijk zien we eind oktober, november of december Conor vechten in een rolstoel. Wij zijn in elk geval erg benieuwd hoe dat gaat eindigen.