Entertainment

Conor McGregor doneert flink bedrag aan Ierse MMA-talenten

Conor McGregor doneert megabedrag aan Ierse MMA-talenten

Zonder geld ben je nergens, weet ook Conor McGregor. Daarom geeft hij een megabedrag weg aan een paar Ierse MMA-talenten. Hiermee kunnen ze hun carrière een boost geven.

Conor McGregor doneert megabedrag aan Ierse talenten

Conor McGregor investeert op zijn eigen wijze in de jeugd door twee jonge, Ierse MMA-talenten een megabedrag te geven. Dankzij een donatie van 10.000 dollar kan de tweeling Adam en Dylan Duffy meedoen aan een jeugd-WK MMA in Abu Dhabi. “Done! Do the land proud.” Schreef hij bij de donatie.

Tienduizend euro om deel te nemen aan WK in Abu Dhabi

In eerste instantie was er ‘slechts’ zesduizend euro nodig om de tieners zorgeloos aan het wereldkampioenschap mee te laten doen. Er was geen geld voor vliegtickets en een slaapplek. Conor McGregor deed er nog een schepje bovenop door een megabedrag van 10 duizend euro over te maken op de rekening van de youngsters.

View post on Instagram
 

Op zoek naar een opvolger

Door deze enorme donatie denkt Conor McGregor aan de toekomst. Dankzij hem is MMA enorm groot geworden in zijn thuisland Ierland. Er moet dus snel genoeg een opvolger komen, want met McGregor gaat het de laatste tijd niet zo goed. Wanneer hij weer terug de ring in duikt, is niet duidelijk. Maar McGregor heeft wel laten weten dat hij op de weg terug is. laatst maakte hij zich op voor zijn eerste sparringssessie na een jaar.