Ierser dan Conor McGregor kun je het niet krijgen. Om dat nog maar eens te bevestigen opent de UFC-vechter zijn eigen Irish Pub in de hoofdstad van zijn geboorteland. Bekijk de eerste plaatjes van de Irish Pub van Conor McGregor.

Conor McGregor opent eigen Irish Pub in Dublin

Conor McGregor houdt van peperdure aankoopjes. Zo kocht hij onlangs nog een fraai Lamborghini-jacht. Ook weet hij wat investeren is. In maart dit jaar verkocht de Ier namelijk zijn eigen whiskeymerk ‘Proper 12’ voor 120 miljoen euro, ka-ching! Ondanks dat zijn eigen drankje een razend succes is, had hij nog geen plek om het goedje te serveren aan zijn fans en klanten. Daar komt nu verandering in. Conor McGregor opent namelijk eindelijk de deuren van zijn eigen Irish Pub in Dublin.

The Black Forge Inn

Het ziet er allemaal heel luxueus uit voor een ordinaire zuipkeet. De Irish Pub van Conor McGregor met de naam ‘The Black Forge Inn’ bevat een restaurantgedeelte, een traditionele bar en een grote biertuin. McGregor weet wel hoe hij een kroegje bouwt. De afwerking ziet er erg gelikt uit.

Een flinke investering met een prachtig resultaat

Op de talloze barkrukken in drie verschillende zalen kunnen meer dan 100 mensen terecht. Op de enorme bar kunnen tot wel 5 cocktails tegelijk worden bereid en de Irish Pub van Conor McGregor kent natuurlijk een variatie tussen hoge en lage tafels. Naar verluidt heeft Conor het pand voor 1,9 miljoen euro gekocht en het volledig laten renoveren voor een dikke 1 miljoen euro. Maar het resultaat mag er zeker zijn.

Conor McGregor kon zelf niet bij de opening van zijn Irish Pub zijn. Afgelopen maandag opende de luxe pub haar deuren en uiteraard stond de whiskey Proper 12 centraal. Wel liet McGregor van zich horen. Onder het openingsbericht van The Black Forge Inn schreef hij “The best of the best”, we hadden niets anders verwacht.