Conor McGregor is al jarenlang één van de gezichten van de UFC. De resultaten zijn de laatste tijd wat minder, maar een figuur dat is en zal hij altijd blijven. Daarom duikt Netflix met hem in zee en komt er begin volgend jaar een docu-serie van Conor McGregor op de streamingsdienst.

Docu-serie van Conor McGregor op Netflix

Het kon ook niet uitblijven. Vroeg of laat moest deze knotsgekke verschijning wel een documentaire krijgen op een groot platform. Netflix heeft het voor elkaar gekregen om een tijd lang Conor McGregor op de voet te volgen. Naar alle waarschijnlijkheid krijgen we dus ook meer te zien dan alleen MMA-vechten. De beste man heeft in de afgelopen jaren namelijk ook een enorm zakenimperium opgebouwd, wat hem één van de rijkste atleten van dit moment maakt.

De executive producer verklapt bijna de releasedatum

De geruchten van een docu-serie op Netflix gingen al geruime tijd in de rondte. Maar niks is natuurlijk zeker zonder bevestiging van ‘The Notorious’ himself. Die bevestiging hebben we nu gekregen. Conor McGregor laat namelijk op Twitter weten dat er in januari een docu-serie van hem op Netflix verschijnt. In totaal telt de serie vier afleveringen van een uur. Allereerst moet de beste man zijn produceer-skills laten zien, want Conor McGregor is ‘executive producer’ van dit project.

Volgens Conor McGregor is in ieder geval de eerste aflevering van zijn docu-serie in januari te zien op Netflix. Over de titel van het project wil de meervoudig UFC-kampioen nog niks kwijt. Maar we weten wel zeker dat deze serie een knallende hit vol actie, geweldige levensverhalen en unieke gebeurtenissen gaat zijn. Want het leven van Conor McGregor is meer dan interessant, we kunnen nu al niet meer wachten.

Ben je nog op zoek naar andere toffe sportdocumentaires? ‘The Greatness Code‘ is ook zeker een aanrader.