Het Nederlandse model Cindy Kimberly maakt haar swimsuit debuut als rookie in het Amerikaanse tijdschrift Sports Illustrated. Haar volgers zijn enthousiast over de foto’s.

Wie is Cindy Kimberly?

De in Amsterdam geboren Spaans-Indonesische Cindy Kimberly doet het heel goed op internationaal gebied. Het model werd in 2015 onverwachts bekend toen Justin Bieber een foto van haar plaatste met de vraag ”Who is this?” Na de post werd Kimberly benaderd door verschillende modellenbureaus. Ondertussen heeft ze al voor heel wat grote covers geposeerd waaronder GQ en Playboy. Verder heeft ze als model opdrachten gedaan voor merken zoals Savage X Fenty.

Cindy Kimberly zou natuurlijk geen model zijn als ze geen bergen aan volgers zou hebben op Instagram. Gelukkig voor haar heeft ze er dan ook meer dan 6,9 miljoen. En dat is dan ook gelijk de reden waarom ze de aankondiging van haar aanwezigheid in de Sports Illustrated Swimsuit editie via haar Instagram heeft gedaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cindy Kimberly (@wolfiecindy)

Sports Illustrated Swimsuit fotoshoot

Het tijdschrift Sports Illustrated reikt onder anderen elk jaar sportprijzen uit. Daaronder valt de Sports Illustrated Swimsuit. Die is trouwens ook ieder jaar het populairste. Want wie wil er nou niet kijken naar een aantal mooie dames in bikini’s en badpakken?

Dit jaar wordt het de eerste keer voor Kimberly dat ze meedoet in de Sports Illustrated Swimsuit. Vandaar dat ze onder de categorie ‘rookie’ valt. Maar laat je vooral niet misleiden door het woord rookie. Het neemt namelijk absoluut niet weg dat de foto’s prachtig zijn. De fotoshoot is gehouden in het zonnige Barbados. Kimberly heeft daar heel wat badpakken en bikini’s voor gepast. De hele shoot is te vinden op de website van Sports Illustrated Swimsuit, maar op Instagram is natuurlijk ook al wat fotomateriaal te vinden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cindy Kimberly (@wolfiecindy)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @wolfiecindybabe

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cindy Kimberly (@wolfiecindy)