Christina Aguilera (40), wie kent haar niet. Deze prachtige blonde zangeres laat al sinds haar grote doorbraak in 1999 menig mannenhart sneller kloppen. Nu zo’n 22 jaar later is daar niets in veranderd. Het tegendeel is zelfs waar: de blondine laat zichzelf van haar beste kant zien en doet een recreatie van haar albumcover Stripped uit 2002.

Christina Aguilera post pikante foto op Instagram

Het gaat bijzonder goed met Christina Aguilera, zo is te zien op haar Instagram-pagina. En één foto in het bijzonder. Daarin laat ze weinig aan de verbeelding over en bedekken alleen haar lang, blonde lokken haar borst. In het bijschrift van deze bijzondere foto doet ze promotie voor haarzelf als headliner op het outdoor en queer muziekfestival LadyLand op 11 september in Brooklyn, New York. Daarbij vraagt ze aan haar volgers wie er naartoe zou gaan. Op die vraag krijgt ze vrij weinig reacties, wél reageren haar volgers vol enthousiasme op wat er op de foto te zien is; een schaars geklede Christina Aguilera die op toepasselijke wijze een ode brengt aan de albumcover uit 2002. Bekijk en oordeel zelf:

Een paar dagen krijgt deze succesfoto – tot groot genoegen van ons en haar fans – een vervolg:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Christina Aguilera (@xtina)

Christina Aguilera en haar gouden strot

Christina Aguilera is nog steeds de zangeres van weleer. Ze maakt nog steeds prachtige muziek, treedt nog steeds graag en regelmatig op en ze heeft nog steeds dezelfde looks als voorheen. Ook in haar privéleven gaat het haar voor de wind. Zo is ze al sinds 2010 getrouwd met dezelfde man en heeft ze ook een dochter van 7 jaar oud. In 2018 bracht de inmiddels 40-jarige blondine haar laatste album uit.

Benieuwd naar nog meer foto’s van de beeldschone Christina Aguilera? Speciaal voor jou hebben wij nog een aantal van haar beste foto’s op een rijtje gezet.