UFC-vechter Chris Barnett is een beest van jewelste die bekend staat om zijn geweldige leg kicks. Afgelopen weekend was het weer zover.

Chris Barnett met bizarre leg kick

Chris Barnett, beter bekend als Beastboy, liet misschien wél de gekste KO van dit weekend zien. De veteraan was in de tweede ronde al klaar met tegenstander Gian Vilante. Beide heren maakten er een heuse show van al werd er niet veel schade toegebracht: beide vechters landden meerdere punches in de eerste ronde, maar zonder de tegenstander écht pijn te doen.

Dit veranderde halverwege ronde 2. Chris Barnett liet ich na een schijnbeweging van zijn beste kant zien. Hij besloot voor een spinning wheel kick te gaan. Met succes. Vilante ging tegen de vlakte en Chris Barnett beukte er vervolgens op los. Vilante kon niets meer doen en de scheidsrechter besloot het gevecht te beëindigen. Het was de eerste MMA-overwinning in 2021 van de bijna 120 kilo wegende Beastboy. In mei van dit jaar debuteerde hij als UFC’er met een nederlaag tegen Ben Rothwell.

Bekijk hieronder de video:

Genoeg reden voor Chris Barnett om deze overwinning goed te vieren – en hoe. Want de Amerikaan kan niet alleen vechten als de beste, ook op dansgebied weet Beastboy van wanten:

Wat vind jij: hoort deze knock-out thuis in de 5 beste knock-outs in de UFC ooit?