Wat doe je als jouw vrouw zeurt dat je je benzineslurpende auto moet verkopen? Juist, je zet haar erbij te koop! Dat is precies wat de verkoper van deze klassieke Chevrolet Caprice uit 1985 doet. De Marktplaats-advertentie is echt geniaal. Wij kwamen niet meer bij van het lachen.

Man verkoopt zijn Chevrolet Caprice op geniale wijze

Auto’s zijn toch vaak een mannending, maar nu de benzineprijzen het dak uit stijgen, krijgen we steeds vaker zeikende vrouwen aan ons hoofd. Daar had deze Chevrolet Caprice-verkoper ook last van. Hij moest zijn pareltje, op aandringen van zijn vrouw, verkopen omdat de benzine de portemonnee leeg slurpt. Je kan aan alles zien dat de man deze wagen absoluut niet kwijt wil, tenzij je een lekkere vrouw voor hem in de aanbieding hebt.

Chevrolet Caprice te koop

De advertentie begint nog redelijk normaal over de eventuele jaarlijkse kosten van de bak:

“Mooie Chevrolet Caprice uit 85 waar je voor 200 euro per jaar mee rijd (dec,jan en februari stilzetten ivm kwartaalregeling). Afgelopen weekend nog een ritje gereden van 450 km zonder problemen. (Reed 1: 6.8) Mijn maat zijn Mercury met 7.4 reed 1: 4.4 👌😀🕶

Waarom gaat de klassieke auto weg?

Waarom gaat de Chevrolet Caprice weg? Nou daar is de verkoper duidelijk in: zijn vrouw is de boosdoener.

“Gaat weg omdat mijn vrouw blijft zeuren om de torenhoge benzineprijzen en mijn vele onzinnige uitgaven. Ik heb haar al uitgelegd dat het geluid van een V8 onbetaalbaar is en ze van tanken haar hobby moet maken! Kortom, ze is gewoon vervelend. Scheiden is te duur en een nieuw huis vinden lukt ook niet. Kort samengevat; mijn Chevrolet Caprice is opzoek naar een andere eigenaar.

Als je een leuke vrouw heb van 34 en ze ziet er een beetje lekker uit kun je 1 op 1 ruilen tegen de mijne! Mits ze uiteraard van onzinnige uitgaven houdt en van tanken…

Eerst je centen tellen, dan aan je vrouw vertellen en dan mij pas bellen!
Echt interesse?
Bel dan even!
Als je je vrouw wilt inruilen graag eerst even een foto appen, alvorens te bellen!”

Chevrolet Caprice

Vrouw inruilen plus een auto erbij!

Helaas plaatst de verkoper geen foto van zijn vrouw bij de advertentie. Het is dus een verrassing waar je de volgende dag naast wakker wordt. Durf je deze uitdaging aan? Bekijk dan de Marktplaats-advertentie van de mooie Chevrolet Caprice.

 

Bron: Autoblog