Entertainment

Zien: Dit is de bloedmooie schoondochter van Linda de Mol

chelsey weimar

Linda de Mol heeft een 26-jarige zoon, Julian Vahle, die een prettig liefdesleven lijdt. Zijn vriendin is namelijk het beeldschone Nederlandse model Chelsey Weimar. Ook zij is 26 jaar.

Chelsey Weimar, Nederlands model

Het Nederlandse model Chelsey Weimar begon al op vroege leeftijd aan haar bekendheid te werken. Toen ze 12 was is ze al ontdekt en drie jaar later won ze het televisieprogramma The Face. Ze is nu dus pas 26, maar heeft al een flink CV opgebouwd in de modellenwereld.

Chelsey heeft namelijk al gewerkt voor verschillende grote merken, waaronder Victoria’s Secret. Ze woont in New York, omdat ze voor haar werk veel in Amerika moet zijn. Hier heeft ze de zoon van Linda de Mol ontmoet, Julian Vahle.

Julian Vahle

Op 29 maart 1997 kregen Linda de Mol en Sander Vahle een zoon die de naam Julian kreeg. Inmiddels zijn de ouders niet meer bij elkaar. De vriend van Chelsey Weimar is muzikant en heeft al een aantal hits op zijn naam staan. Zijn zomerhit Older is deze zomer honderdduizenden keren gestreamd op Spotify en hier heeft hij aardige bekendheid mee verworven. Ook zijn nummers sydney en now that i know you scoren goed. Het is echter alweer twee jaar geleden dat Julian muziek heeft uitgebracht.

Flink verwend door Linda

Linda de Mol is de televisiekoningin van Nederland, bekend van talloze programma’s en films en het presenteren van programma’s op RTL. De 58-jarige blondine is hier aardig rijk mee geworden en haar kinderen blijft weinig bespaard. Onder de kerstboom ligt vast een flinke stapel cadeaus elk jaar, maar het grootste cadeau staat in Amsterdam. Niet iedereen kan zeggen dat die een huis van 950.000 euro van zijn moeder heeft gekregen. Dit was in 2016, dus toen was Julian ook nog maar 18. Hier kan hij mooi zijn vriendin Chelsey Weimar ontvangen.

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van Chelsey Weimar:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

De vriendin van rapper Snelle is ook nog niet zo lang bekend, dat is Sterre Kuzler.