Rapper Snelle heeft in no-time de Nederlandse hiphop scene bestormd, beklommen en voor zich gewonnen. Nadat hij afgelopen MTV EMA awards de prijs voor Best Dutch Act in ontvangst mocht nemen, lijken we er niet meer omheen te kunnen: de jongen staat in je city als een kibbelingkraam.

Rapper Snelle

De jonge rapper lanceerde deze winter zijn tweede volledige album met onder andere de megahit Reünie tussen de nummers. De plaat (die ironisch genoeg 24 heet) haalde binnen 24 uur een gouden plaat. Lars Bos, zoals Snelle eigenlijk heet, is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten.

View this post on Instagram

Op naar Sevilla. Dankjulliewel! ❤️ #BestDutchAct

A post shared by Snelle (@mcsnelle) on

Zijn vriendin, de hoofdprijs

We kunnen wel stellen dat die Snelle hartstikke hard gaat, maar de grootste prijs ligt niet te wachten in zijn volgende album. De hoofdprijs van de rapper zit ’s avonds naast hem op de bank: zijn vriendin Sterre Kuzler. Eerder gingen er geruchten dat Yade Lauren de vriendin van Snelle zou zijn. De knappe vrouw dook op in zijn clips en leek de dame te zijn over wie Snelle zijn liedjes zong.

Toch is niets minder waar. Al snel nadat deze geruchtenmolen begon te draaien kwam de bevestiging dat dit koppel enkel bestond voor het vormgeven van de videoclips van Snelle. De rapper zou zijn liedjes daarentegen wel zingen voor zijn liefje, alleen hield hij haar nog liever even buiten de schijnwerpers. Tot nu. Op zijn Instagram heeft Snelle de wereld kennis laten maken met de vrouw die zijn hart écht heeft weten te veroveren: Sterre Kuzler.

De leuke blondine zou wonen en Nijmegen en studeert Food&Business en daarmee is alles wat we weten ook wel gezegd. Enfin, de twee lijken hartstikke verliefd op elkaar in de Franse hoofdstad. Het is dus niet Yade, maar Sterre, met wie Snelle op de reünie komt aanzetten.