Entertainment

Kijkvoer: Dit is de ultieme Netflix-serie voor BBQ-fanaten

chef's table bbq

Er gaat niets boven een heerlijk BBQ in de tuin. Vrienden, wat biertjes, de zon op je gezicht en het nodige vlees en vis op de BBQ zorgen gezamenlijk voor een perfecte zomeravond. Wil jij je nog meer verdiepen in de hele wereld rondom je barbecue? Check dan 'Chef's Table: BBQ' op Netflix.

Chef’s Table: BBQ op Netflix

Als je dacht dat iedereen kan barbecueën, heb je het mis. Ga maar na: je hebt vast wel eens skills onder ogen gekregen van een vriend of kennis die te wensen overlieten. Daarentegen zijn er ook mensen voor wie het meer is dan een hobby of een manier om wat lekkere kipspiezen binnen te krijgen. In de Netflixserie, Chef’s Table: BBQ komen precies deze mensen aan het woord. Ze vertellen alles over hun passie.

Wereldwijde barbecue chefs komen aan het woord

Ben jij fan van koken, dan ken je Chef’s Table misschien wel. In deze documentairereeks van zes seizoenen komen wereldwijde chefs aan het woord over hun gerechten en kookwijzes. Voor Chef’s Table: BBQ is er speciaal gericht op de barbecueënde crème de la crème. Deze toppers bevinden zich verspreidt over de hele wereld: van Australië tot Mexico. Elke barbecue-fanaat heeft zijn – of haar – eigen werkwijze. In Chef’s Table: BBQ wordt dan ook duidelijk dat de ene barbecue de andere niet is en dat je ook als hobbyist nog veel te leren hebt. Een echte aanrader dus.

Tips van de echte experts

De serie bestaat in totaal uit vier afleveringen. Tootsie uit Texas, Lennox uit Sydney, Rodney met een restaurant in Charlestown, en Rosalia uit Mexico voeren je hierin mee. Je vindt Chef’s Table: BBQ op Netflix. Ben jij na het zien van de episodes een beetje huiverig over de vraag of jij nog wel achter die barbecue durft te gaan staan? Wees niet bang. Check onze tips om de perfecte bbq te organiseren en er is niets aan de hand.

Watch on YouTube