Naast de Formule 1 heeft de meervoudig Grand Prix-winnaar Charles Leclerc een andere grote liefde: dure horloges, met name van het merk Richard Mille. De Monegask is onlangs gespot met een wel heel erg bijzondere uitvoering. Waarde? Meer dan één miljoen dollar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charles Leclerc (@charles_leclerc)

Charles Leclerc

Charles Marc Hervé Percival Leclerc, wie kent hem niet? De topcoureur van Ferrari gooit dit seizoen weer hoge ogen op het Formule 1-circuit. Hij pakte dit jaar al flink wat punten en verkeerd in bloedvorm. De in Monte Carlo geboren autocoureur staat momenteel 3e in het WK-klassement en moet alleen Max Verstappen en Sergio Perez voor zich duiden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Richard Mille (@richardmille)

Richard Mille x Charles Leclerc

Een tijdje geleden moest Leclerc onvrijwillig afscheid nemen van zijn Richard Mille RM67: hij is bestolen. Gelukkig voor hem is Charles ambassadeur van het precieuze horlogemerk en heeft hij nog steeds de keuze uit diverse modellen. Dat bewijst hij maar weer met de zeldzame en peperdure RM35-03.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charles Leclerc (@charles_leclerc)

RM35-03

Deze RM35-03 Automatische ‘Rafael Nadal’ uitgave is een zeer uniek exemplaar en heeft een retailprijs van ongeveer $220,000.00. Naast dat het een peperduur ‘klokje’ is, is het ook nog eens uiterst zeldzaam model. Dit horloge gaat inmiddels voor bijna voor 5 keer zoveel geld over de toonbank: Insaneluxurylife schat de marktwaarde namelijk op zo’n 1 miljoen dollar!

Witte quartz en carbon

De ‘Rafael Nadal’ RM35-03 van Richard Mille bestaat uit carbon en witte quartz. Het uurwerk is ter ere van Rafael Nadal gemaakt, die tijdens het winnen van zijn 21e (een record) Grand Slam-titel de RM27-04 droeg.

Het salaris van Charles Leclerc is natuurlijk enorm, maar het is nog maar de vraag of de 4-voudig Grand Prix-winnaar het klokje heeft gekregen, of dat hij zelf voor Sinterklaas heeft moeten spelen. Benieuwd naar het horloge? Bekijk het Instagram-bericht van Insaneluxurylife hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)