Tegenwoordig willen we alles zo snel mogelijk tot onze beschikking hebben. Vandaar dat onze wensen als vlees en whisky vending machines zijn vervult. Maar voor de echte grote spelers is er nu ook een vending machine ontwikkeld, namelijk de Champagne Vending Machine van Ritz-Carlton.

Champagne Vending Machine

Het maakt niet uit in welk hotel je zit, er zal altijd wel een vending machine in de buurt staan. In Singapore heb je er een gevuld met auto’s, maar het Ritz-Carlton hotel zou het Ritz-Carlton hotel niet zijn als haar gasten niet worden voorzien van overmatige luxe. Zij introduceerde daarom met haar heropening in Florida een nieuw soort vending machine met extreme klasse. Deze automaat is namelijk gevuld met kleine flessen champagne van Moët & Chandon.

Ritz-Carlton Moët & Chandon Champagne Vending Machine Gewoonvoorhem

Mocht jij dus rondstruinen door het hotel en jij hebt wat te vieren zal je nooit een tekort aan champagne hebben. De sommelier zorgt er ook nog eens voor dat de flessen Imperial Brut en Imperial Rose perfect gekoeld blijven tot . Verkreukelde briefjes zullen helaas niet werken, deze zal je moeten inleveren bij de balie voor de speciale gouden munten. Een perfecte automaat voor de luxe paarden onder ons.

Hieronder hebben wij enkele whisky-aanraders geselecteerd: