Entertainment

‘F1-coureur Carlos Sainz en MotoGP-rijder Marc Márquez te zien in slotstuk La Casa de Papel’

Carlos Sainz Marcos Márquez

De geruchtenmolen rondom het slotstuk van La Casa de Papel draait op volle toeren. Volgens Spaanse media zijn Formule 1-coureur Carlos Sainz en MotoGP-rijder Marc Márquez te zien in La Casa de Papel.

Groots fan van populaire serie

Carlos Sainz heeft in het verleden al meermaals aangegeven dat de Spaanstalige serie La Casa de Papel zijn favoriete serie is. Zo heeft hij ooit een deel van de cast van de serie mogen ontvangen in de McLaren-garage, waar hij destijds voor reed. . “Afgelopen weekend tijdens de opnames van de volgende aflevering van La Casa de Papel“, schreef hij toen op social media.

View post on Twitter

‘Carlos Sainz en Marc Márquez in La Casa de Papel’

“Formule 1-coureur Carlos Sainz en MotoGP-rijder Marc Márquez ‘doen mee’ aan het laatste seizoen van La Casa de Papel. Ze hebben zich zelfs bij de overvallers in de bank van Spanje gevoegd”, zo schrijft het Spaanse Marca. “Ze zijn beide grote fans van de serie en het is voor hen dan ook een droom die uitkomt om zich bij het team te voegen. De twee hebben al jaren een geweldige relatie en hebben het naar hun zin gehad tijdens het filmen.” De Spaanse krant deelt bovendien een aantal beelden van de twee coureurs op de set van La Casa de Papel.

View post on Twitter

Sponsor Estrella Galicia reageert

Biermerk Estrella Galicia, één van de sponsoren van Carlos Sainz en Marc Márquez, heeft gereageerd op de berichtgeving van Marca. Zij zeggen dat de twee coureurs zich niet voegen bij de bende zelf, maar bij het verzet. Daarnaast hebben zowel Carlos Sainz als Estrella Galicia een video gedeeld waarin het nieuwe seizoen van La Casa de Papel én het alcoholvrije biertje van Estrella Galicia wordt gepromoot. Verdere informatie blijft vooralsnog uit. Dus of het hier gaat om een reclamestunt óf dat de heren daadwerkelijk te zien zullen zijn in het laatste seizoen van de hitserie, is nog even afwachten. De laatste afleveringen gaan op 3 december aanstaande in première.

View post on Twitter