Maandenlang moesten we wachten, maar de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare is eindelijk hier. Het is waar we al die tijd op hoopten, maar dan nog beter. Één ding hebben we alleen niet helemaal doordacht van de voren: het gewone leven gaat door en dus zul je veel minder kunnen spelen dan je in je fantasie voor ogen had. Gelukkig komen de makers van de game met de perfecte oplossing: een ziektebriefje om vrij te krijgen van werk.

Call of Duty: Modern Warfare

De game kwam vorige week uit. Verstandig zou zijn geweest als we hadden gewacht tot het weekend om te spelen, maar we weten allemaal dat deze missie gefaald is. Waarschijnlijk heb je avonden, of zelfs nachtenlang achter je scherm gespendeerd om alles te ontdekken wat het spel te bieden heeft. Resultaat? Vermoeid en compleet verslaafd aan het spel met een nieuwe werkweek voor de deur. Hoe ga je dit aanpakken?

netflix

Ziekmelden namens CoD

De makers van de game komen met de perfecte oplossing: een officiële brief waarmee jij je ziek kunt melden op werk. Ze stelden hem in zijn geheel voor je op, het enige wat je nog hoeft te doen is je eigen naam in te vullen en hem op te sturen naar je baas. Niemand minder dan Colin O’Duty zelf zorgt dat je keurig netjes bent afgemeld. Zo kun jij mooi bijslapen (lees: verder gamen).

Heb je de game nog niet in huis of heb je hem nog niet gespeeld (dat laatste achten wij onmogelijk), kijk dan nog even de trailer en weet wat een gruwelijk dik spel je te wachten staat. Werk zal het even zonder jou moeten doen de komende weken.