Je schoonvader is misschien wel één van de moeilijkste personen om cadeaus voor te verzinnen. Je wilt uiteraard wel een beetje goed voor de dag komen, als minnaar van zijn dochter. Je bent een degelijke schoonzoon die de juiste cadeaus voor hem weet uit te zoeken. Maar dat kan lastig zijn zo met de feestdagen, als er over en weer met pakjes wordt gestrooid. Daarom hebben we een paar handige cadeautips voor je.

Cadeautips voor de schoonvader

Als je even geen inspiratie hebt, moet je die soms maar even zoeken. Met een paar cadeautips kun je de gedachten al aan het rollen krijgen. Zo heb je voordat je het weet een prima presentje voor je schoonvader binnengehaald zonder al te veel moeite. Iedere schoonvader heeft uiteraard zijn eigen voorkeuren, dus succes is niet gegarandeerd. Toch zou dit bij veel mannen moeten kunnen werken.

Whisky

Veel mannen zijn whisky-liefhebbers. En als ze dat niet zijn, kunnen ze dat zomaar worden met behulp van de juiste fles. Koop daarom niet de goedkoopste blend-fles bij de slijter, maar kijk eens naar een wat betere, meer unieke whisky. Als hij al genoeg geniet van zijn eigen flessen, kun je kijken naar een mooi accessoire. Whiskyglazen of een mooie whiskykaraf zijn daar voorbeelden van.

Whisky mannendrank

Badjas

Een lekkere badjas is een geliefd item op de zondagmorgen. En een gepersonaliseerde badjas is zelfs nog mooier, met de naam van je schoonvader op de rug. Als je die weet te regelen, heb je de cadeautips goed begrepen. Het zal elke ochtend een glimlach op zijn gezicht brengen als hij een wollige badjas met zijn eigen naam ziet.

Autoaccessoires

Een handig item voor in de auto is ook vaak succesvol. Denk aan een autoparfum, of iets voor de sier aan de achteruitkijkspiegel. Andere gadgets voor in de auto zijn bijvoorbeeld een smartphone-houder of dashcam. Je kunt zoveel meer dan alleen auto rijden in de auto.

auto accessoires

Een goed boek

Soms gaat er niets boven een ouderwets goed boek om de ontspanning mee te pakken. Een roman is dan misschien het eerste waar je aan denkt, maar er zijn veel andere soorten boeken. Als je schoonvader een voetballiefhebber is heb je al heel veel cadeautips in één met een voetbalboek. Daar zijn er zó veel van, dat hij ze niet allemaal gelezen kan hebben. Dan hoef je alleen nog maar uit te zoeken welke hij wél al gelezen heeft.

Mooi overhemd

De juiste kleding kan heel veel doen, ook bij je schoonvader. En goede hemden dragen kan daar veel aan toevoegen, zeker als hij al lange tijd dezelfde, beetje versleten hemden draagt. Een goed overhemd van een merk kan al duur worden, dus dan is eentje of misschien 2 wel genoeg. Het zal een man van stijl in ieder geval blij maken.