Gear

Ongestoord dutten onder werktijd? Dat kan met dit bureaubed

bureaubed

Last van een dipje tijdens werk? Doe dan een dutje om weer helemaal fris en fruitig aan de slag te kunnen. Helaas heeft het gemiddelde kantoor in Nederland alleen bureaustoelen om in te slapen en zijn bazen wellicht niet gecharmeerd van een duttende werknemer. Toch kan dat met de komst van dit bureaubed gauw veranderen. Zei iemand daar siësta?

Ideaal dutje doe je in dit bureaubed

Je kent het wel; het welbekende middagdipje. Je hebt er een paar uur zwaar werken op zitten en neigt eigenlijk naar een kort dutje. Je stoel zit wel comfy, maar slapen gaat net wat te ver. Gelukkig is hier de oplossing. Met deze nap desk, heb je zelfs helemaal geen stoel nodig!

Grieks bedrijf ontwerpt soort stapelbed

De nap desk is een ontwerp van het Griekse bedrijf Studio NL en is een soort stapelbed waarbij de bovenkant vervangen is door een bureaublad. “Het voornaamste concept was om te reageren op het feit dat ons leven ‘krimpt’ om in de beperkte ruimte van ons kantoor te passen,” vertelt één van de designers. “Dit bureau kan gebruikt worden voor een siësta of voor een paar uur slaap ’s nachts op dagen met veel deadlines.”

Wil je helemaal undercover gaan en van de maximale privacy profiteren, dan is dat ook mogelijk. Je kunt de zijkanten van het bureau namelijk dicht maken waardoor jij ongestoord kunt tukken. Slaap lekker!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Toch meer een liefhebber van bureaustoelen? Dan is deze powernap bureaustoel misschien wat voor jou.