2020 is van start en we bereiden ons langzaam voor op maand nummer drie: maart. Afgelopen maand (met in schrikkel-2020 een extra dag) stond er één dag centraal: Valentijnsdag. Speciaal voor deze 2020 editie van de dag van de liefde kwam sieradenmerk Buddha to Buddha met House of Valentine. De ultieme dating experience.

House of Valentine

Voor iedereen betekent Valentijnsdag wat anders. De één pakt de kans eindelijk zijn liefde te verklaren. De ander is net even iets liever voor zijn meisje met wie hij al even samen is, en weer een ander gaat vooralsnog een eenzame dag tegemoet. Voor iedereen die dit jaar nog geen plannen had kwam Buddha to Buddha met een dating experience die niet snel meer vergeten zou worden: House of Valentine.

Buddha to Buddha

In het pop-up café, midden in Amsterdam, hielpen zij iedereen die daarvoor open stond met een date die ze nooit meer zullen vergeten. Het café was verdeeld in vier verschillende zones. Stuk voor stuk zo ingericht dat je je gezelschap zowel fysiek als mentaal beter leert kennen dan je op elke andere date had gekund.

Iedereen is welkom

House of Valentine was open voor iedereen. Of je nu al een vaste relatie hebt, aan het daten bent, iemand nog moet nog moet ontmoeten of je meerdere mensen op het oog hebt: iedere samenstelling was welkom. Alles kan in het Valentijnscafé van Buddha to Buddha.

Het café was open van 7 tot en met 14 februari op de Haarlemmerdijk 180 in Amsterdam. Hoe je dit doet is helemaal aan jou. Heb je een duwtje in de goede richting nodig? Dan staat het speciale kaartspel voor je klaar dat de amoureuze ontdekkingstocht van wat extra tempo én spanning te voorzien.

Kortom: een bezoekje aan het date café heeft jou en je leuke vriendin, scharrel of Tinderdate een hete avond opgeleverd. Wie weet volgt er komend jaar een nieuwe editie, maar mocht je nieuwsgierig zijn naar het spel, of heeft het je zoveel opgeleverd in de daterooms dat je het thuis ook wil hebben? Dan koop je dit gewoon in de Buddha to Buddha store of webshop.