Dat diamonds a girl’s best friend zijn hoeven we je niet meer te vertellen. Maar ook voor mannen kunnen sieraden de puntjes op de ‘i’ zijn voor die perfecte look. Helaas is het aanbod voor ons vaak wat schaars. En precies dat is waar Buddha to Buddha met de Black Rhodium collectie verandering in brengt. Ze lanceren een reeks stijlvolle sieraden waar jij je verschijning een absolute boost mee geeft.

De Black Rhodium collectie van Buddha to Buddha

Buddha to Buddha kennen we van handgemaakte 925 sterling zilveren sieraden. Ze zijn opvallend van formaat, en tot in detail afgewerkt. Resultaat? Een stoere maar stijlvolle toevoeging aan jouw outfit die niemand zal ontgaan. De Black Rhodium collectie is misschien wel de meest sophisticated en tegelijk rauwe sieradencollectie die we hebben gezien.

Buddha to Buddha

Black Rhodium: opvallend en rauw

De collectie geeft de iconische Ben en Julius een nieuw jasje. Naast de zilveren collecties heeft Buddha to Buddha vorig jaar ook een 18 karaats goudlijn geïntroduceerd. Met de Black Rhodium collectie doen ze er nog een schep bovenop: one of a kind sieraden voor de echte man. De matte, donkere kleur maakt de collectie stoerder dan we van veel sieraden gewend zijn en de gepolijst zilveren- of 18k gouden accenten maken de collectie helemaal af. Aan mannelijkheid geen gebrek in deze toffe nieuwe lijn.

Buddha to Buddha lanceert Black Rhodium collectie voor de echte man

Buddha to Buddha

Ring Ben Small Black Rhodium Goud

Buddha to Buddha lanceert Black Rhodium collectie voor de echte man

Buddha to Buddha

Armband Ben Small Black Rhodium Zilver

Zowel de armbanden als de ringen zijn in verschillende maten te bestellen. Zo bepaal jij bij de ringen bijvoorbeeld zelf om welke vinger je hem het liefste draagt. Met de juiste maat weet je zeker dat hij perfect aansluit op jouw pols en hand, essentieel bij een goed sieraad. Daarnaast leent de lijn zich uitstekend voor het combineren van de sieraden. Door het combineren van een ring met een bijpassende armband geef je je look nog meer body.

Buddha to Buddha lanceert Black Rhodium collectie voor de echte man

Buddha to Buddha

Armband Julius Black Rhodium Zilver

Buddha to Buddha lanceert Black Rhodium collectie voor de echte man

Buddha to Buddha

Armband Ben XS Black Rhodium Goud

Het verhaal achter een iconisch sieradenmerk

Het verhaal van Buddha to Buddha begint 20 jaar geleden als de oprichter van het merk na een reis door Zuidoost-Azi├ź begint met tekenen. Ontwerpen zo tof, dat hij er met de plaatselijke zilversmid meteen werk van maakte: Buddha to Buddha was geboren. Inmiddels heeft het merk zich steady gevestigd in de top van de sieradenmerken. Hetgeen dat Buddha to Buddha zo onderscheidt van de rest zit waarschijnlijk in het proces achter de exemplaren. Ontwerpen worden gemaakt in Amsterdam en de sieraden worden ook nu, dertig jaar later, nog allemaal met de hand gemaakt op Bali. Lokale ambachtslieden zorgen dat elke ring, elke armband met de grootste zorg in elkaar wordt gezet. Met de nieuwe Black Rhodium collectie bewijst Buddha to Buddha weer precies te weten wat wij mannen zoeken.

Kortom: de Rhodium collectie van Buddha to Buddha is stoer, opvallend rauw, naar eigen invulling te dragen en dat zonder te schreeuwen. Alles met mannelijke klasse. Perfect om jouw verschijning van een boost te voorzien.