Mannen en auto’s vormen samen een uitstekende combinatie. Daarentegen vormen mannen en boten ook een uitstekende combi. Afgelopen jaar heb je verschillende mooie, bijzondere, unieke, brute boten voorbij zien komen en dat zal volgend jaar zeker niet anders zijn. Om terug te blikken op 2016 hebben we, speciaal voor jou, de mooiste boten op een rijtje gezet.

De meest brute boten van 2016

1. Aston Martin AM37

In dit rijtje van de meest brute boten van 2016 hoort deze Aston Martin AM37 thuis: een prachtige powerboat die beschikbaar is in twee varianten. De S-Versie van AM37 gaat nog harder dan 92 kilometer per uur en beschikt over benzinemotoren met 520 pk. Als je van brute kracht op de weg houdt, dan houd je ongetwijfeld ook van echte power op het water.

2. Alen Yacht

Als je indruk wilt maken op je vrienden, dan kun je met deze bijna 17 meter lange motorboot van Alen Yacht goed uit de voeten. Een onwijs strak design, een prachtig houten dek, voorzien van alle gemakken en heeft een vermogen van 800 pk.

3. Riva Ferrari 32

Ferrari staat alom bekend om hun snelle sportwagen die over snelwegen scheuren. Met de Riva Ferrari 32 probeert het automerk, in samen werking met Riva, haar geluk te vinden op het water. De boot is gebaseerd op een concept dat dateert uit de jaren ’90 en is voorzien van twee 400pk motoren (goed voor maar liefst 800 pk). En waneer je over het water vliegt met een snelheid van 100 km/uur, dan doe je het niet slecht.

4. McClaren

Frank Stephenson staat bekend als dé design director bij McClaren. In zijn loopbaan heeft hij populaire auto’s ontworpen voor onder meer Mini Cooper, BMW x5 en verschillende modellen van het Italiaanse Ferrari en Maserati. Niet verkeerd van die Frank. De man in kwestie kan naast het ontwerpen van toffe auto’s, ook heel goed boten ontwerpen. En deze prachtige, stijlvolle elektrische boot is daar het bewijs van.