Er zijn veel mensen en koppels die van La Casa de Papel hebben genoten. Samen op de bank kun je veilig genieten van de spannende momenten in de steengoede Spaanse serie. Eén koppel nam hun liefde voor de serie net een stap verder. Hun pre-trouwfoto’s waren volledig in de stijl van de serie.

Koppel houdt briljante La Casa de Papel fotoshoot

We hoeven eigenlijk niet meer uit te leggen waar La Casa de Papel over gaat. De serie is inmiddels toe aan het vijfde (en laatste) seizoen. Hierin zien we hoe de bende onder leiding van el Professor hun grote klus probeert te laten slagen en zullen alle verhaallijnen naar verwachting worden afgerond. Het zorgde seizoenen lang voor spanning en plezier. Dat vonden ook Inezz en Andrew uit de Filipijnen. De 28-jarigen besloten om met elkaar het huwelijksbootje in te stappen. De fotoshoot om dit te vieren werd er echter geen op het strand of het bos. In plaats daarvan creëerde ze iconische scènes uit La Casa de Papel.

La Casa de Papel La Casa de Papel La Casa de Papel

Alle details kloppen in de La Casa de Papel fotoshoot

Onder leiding van de fotograaf Hafid Calalles werd alles uit de kast gehaald om de fotoshoot zo realistisch mogelijk te laten lijken. Denk aan de kostuums en de typerende Dali-maskers die onsmakelijk verbonden zijn aan de serie. Ook nepgeld, nepwapens en pikhouwelen zijn van de partij. Wat ook opvallend is, is de locatie. De foto’s zijn namelijk voor een deel opgenomen rond de Leah Tempel in Cebu City. Deze tempel lijkt héél erg veel op de Koninklijke Munt van Spanje, waar La Casa de Papel zich afspeelt. Het voegt een extra element toe aan de fotoshoot, waardoor de foto’s nog realistischer ogen. Toch best wel gaaf.

La Casa de Papel La Casa de Papel shoot shoot

Theorieën over La Casa de Papel seizoen 5

Over seizoen 5 van La Casa de Papel is nog niet veel concreet duidelijk. Daarentegen liggen de theorieën over de serie voor het oprapen. Zo gaan er vermoedens dat de Professor doodgaat. Ook Alicia is bron van talloze theorieën. Om te zien welke van deze theorieën uitkomen, zullen we nog moeten wachten totdat seizoen 5 op Netflix verschijnt.