De fans van Brooklyn Nine-Nine hebben lang moeten smachten en wachten naar dit moment. Maar eindelijk is het moment daar:de trailer van het nieuwste én (helaas) laatste seizoen van de hilarische serie Brooklyn Nine-Nine. En dat is niet het enige. We hoeven niet meer lang te wachten op The One Last Ride van deze heerlijke politieserie, want 12 augustus is de dag dat je van de eerste aflevering van het nieuwe en laatste seizoen genieten mag.

Negende en laatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine, met onder meer Andy Samberg, Terry Crews en Joe Lo Truglio, komt deze keer tot een einde. Dat einde werd eerder dit jaar bevestigd door de mede-maker van de show, Dan Goor. Op Twitter schreef Goor: “Ik ben NBC en Universal Television zo dankbaar dat we deze personages en onze fans het einde hebben kunnen geven dat ze verdienen. Ik kan me ontzettend gelukkig prijzen dat ik acht seizoenen met deze geweldige cast en crew heb mogen werken.”

Populariteit die zijn weerga niet kent

Het negende en laatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine bestaat uit tien afleveringen en markeert het einde van een enigszins ongebruikelijk verloop van de show. De serie werd kort geannuleerd door televisieomroep Fox na seizoen vijf, maar na een vurige fan-campagne nam NBC de touwtjes in handen en zorgde voor een vervolg van de populaire serie. Gelukkig voor ons, want dat heeft betekend dat wij vier seizoenen langer van deze serie kunnen en konden genieten.

Nog even wachten…

Wanneer het negende en laatste seizoen op Netflix te zien is, is onbekend. Tot nu toe staan alleen de eerste zes seizoenen op de streamingdienst. Met een IMDb-rating van 8.4 is deze komedieserie het kijken absoluut waard.

Heb je deze seizoenen al in den treure gekeken? Wellicht een idee om alle seizoenen van de hilarische sitcom Community eens te kijken.