Wealth

Ajax-speler scoort op vastgoedmarkt en investeert in opvallende panden

brian brobbey vastgoed investeringen

Ajax-spelers staan bekend om hun talent op het voetbalveld, maar het lijkt erop dat sommigen ook succesvol zijn op een ander terrein: de vastgoedmarkt. Een speler die in het vastgoed zit, is Brian Brobbey. Naast zijn prestaties als voetballer heeft hij geïnvesteerd in een aantal bijzondere panden, volgens Bekende Buren. Dit vastgoed versterkt zijn portfolio en brengt hem financiële stabiliteit.

Een apotheek en een huisartsenpraktijk in Breda

Eén van de bijzondere investeringen van Brian Brobbey is dat hij eigenaar is van een pand van een apotheek en een huisartsenpraktijk in Breda. Deze zorginstellingen zijn essentieel voor de mensen en bieden belangrijke diensten aan de inwoners van Breda. Door te investeren in deze sector draagt Brobbey niet alleen bij aan de zorg, maar heeft hij ook een stabiele bron van inkomsten.

Naast de apotheek en huisartsenpraktijk bezit Brobbey ook nog een pand in Breda met een huisartsenpraktijk. Door deze panden heeft hij niet alleen waarde gecreëerd voor zichzelf, maar ook voor de gezondheidszorg.

View post on Instagram
 

Kantoorvilla in Rotterdam

Een andere opmerkelijke aankoop van Brian Brobbey is een grote kantoorvilla in Hoogvliet, Rotterdam. Deze aankoop geeft zijn interesse in commercieel vastgoed aan. Hij is niet bang om in grote projecten te investeren. Hij draagt hierbij bij aan de ontwikkeling van Hoogvliet als een zakenwijk.

Winkelruimte in Vlaardingen

Naast zijn vastgoedaankopen in Breda en Rotterdam heeft Brobbey ook een ruime winkelruimte gekocht in Vlaardingen. Interessant genoeg heeft hij deze ruimte onder de vraagprijs aangekocht. De aankoopprijs van Brobbey was 915.000 euro, dat is lager dan de vraagprijs van 1.045.000 euro. Hij heeft dus een goed oog voor scherpe deals. De winkelruimte wordt momenteel verhuurd aan Etos voor 85.000 euro per jaar tot april 2027. Dit zorgt voor een stabiele inkomensstroom voor Brobbey. Zo kan de spits zijn inkomen nóg verder spekken en klimt hij alleen nog maar verder in de lijst van best betaalde Ajax-spelers.

Meer zien van de winkelruimte in Vlaardingen? Ga dan naar de website van Bekende Buren.

Verstandige investeringen

In totaal heeft Brian Brobbey volgens Bekende Buren bijna 3,7 miljoen euro aan investeringen in verschillende panden en heeft hij één hypotheek van ongeveer 450.000 euro. Deze investeringen geven aan dat hij goed heeft nagedacht over de diversiteit van zijn portfolio. Hij heeft namelijk panden gekocht in verschillende sectoren. Hiermee draagt Brobbey ook bij aan de vestiging voor bijvoorbeeld de gezondheidszorg.