Entertainment

Breaking Bad keert terug speciaal voor Super Bowl

breaking bad superbowl

Alle Breaking Bad-fans opgelet: de iconische Jesse Pinkman en Walter White keren namelijk terug speciaal voor de Super Bowl!

Breaking Bad keert terug voor Super Bowl

Zondag 12 februari, of net na middernacht op maandag 13 februari, zal het belangrijkste potje American Football van het jaar plaatsvinden. Veel mensen zullen voor de buis zitten. Je kan dus wel bedenken dat bedrijven daar maar al te graag gebruik van willen maken. Het snackbedrijf genaamd PopCorners is dit jaar één van de bedrijven die zichzelf kunnen promoten tijdens de reclame van het evenement. En dat doen ze op een bijzondere manier.

View post on Twitter

Nieuwe ‘business’

Bijna tien jaar nadat de ‘Breaking Bad’ serie werd afgerond kruipen Bryan Cranston en Aaron Paul nog een keer in de huid van Walter White en Jesse Pinkman. Dit keer verkopen ze alleen geen illegale bemiddelen meer. Het koppel is inmiddels overgestapt tot snacks. Oftewel, ‘legal business’. ”We zijn verheugd om een ​​van de beroemdste tv-series ooit nieuw leven in te blazen om het verhaal van de PopCorners voor het eerst te vertellen tijdens de Super Bowl”, geeft het bedrijf aan. We kunnen niet wachten om de reacties van fans te zien.”

PopCorners reclame

PopCorners deelde recent alvast een reclamevideo die als spotje te zien zal zijn. In de video zijn Walter en Jesse te zien in hun oud vertrouwde caravan. De scène is te vergelijken met een gelijksoortig deel uit de originele serie. De scheikunde docent en de student zijn overigens niet de enige die te zien zijn in het spotje. Ook Tuco Salamanca, een personage die gespeeld wordt door Raymond Cruz, wilt net zoals in de serie zijn graantje meepikken van het iconische duo.

View post on Twitter

Het bedrijf zal ongetwijfeld een paar flinke zakken geld uit de kluis hebben moeten halen voor deze samenwerking. Naast dat PopCorners natuurlijk geld wilt verdienen met het reclamespotje, zien ze de samenwerking ook als een stukje nostalgie voor de fans. Dat was dan ook de reden dat de acteurs het aanbod hebben geaccepteerd. ”De wens van PopCorners om een echte uitbreiding van de franchise te creëren en een campagne die fans van Breaking Bad echt zou prikkelen, is wat ons overhaalde”, geeft Cranston aan.

Bekijk hieronder de reclame met Walter White en Jesse Pinkman!

View post on Twitter