Aaron Paul ken je ongetwijfeld als de getalenteerde acteur uit onder andere Breaking Bad. De 40-jarige acteur heeft inmiddels een solide reputatie opgebouwd, kan het zich veroorloven om bepaalde aanbiedingen af te wijzen en heeft financieel gezien zijn schaapjes op het droge. Kortom, hij heeft het goed voor elkaar. Dan is de grote vraag wat je met je verdiensten doet? In alle stilte werken aan je indrukwekkende autocollectie? Een kunstcollectie misschien? Welnee, Aaron geniet samen met zijn vrouw van de rust van Idaho, de staat waar hij is geboren. Dat doet hij in stijl, in zijn houten bungalow en wij mochten meekijken.

Het paleisje van Aaron Paul

De in Idaho opgegroeide acteur, verdeelt zijn spaarzame vrije tijd tussen Idaho en Los Angeles. In Idaho woont hij in zijn unieke woning. Uniek omdat het in feite een combinatie is van drie boerenwoningen die ooit door de Amish zijn gebouwd. Het resultaat is niet alleen een vreselijk mooie en grote woning, maar ook een woning die perfect in het landschap past. Dat het indrukwekkend is blijkt wel uit het gegeven dat het gerenommeerde vakblad  Architectural Digest er aandacht aan besteedde.

aaron paul

Wonen op 5 hectare grond

In de meeste simpele omschrijving is Aaron Paul’s woning een uit de hand gelopen hobbyproject. Voor de fans van ‘Breaking Bad’, de architectuur en het ontwerp zijn aanzienlijk mooier dan dat van het Spaanse koloniale huis dat Jesse Pinkman in seizoen drie van “Breaking Bad” van zijn ouders kocht. Paul’s optrekje is gelegen op een terrein van 5 hectare, en is rijkelijk voorzien van talloze houten elementen die niet alleen perfect passen bij de uitstraling van de woning, maar vaak ook afkomstig zijn uit de omgeving. Zo is de sauna bijvoorbeeld voorzien van een buitenkant die geheel is gemaakt van cedarhout uit de directe omgeving.

Een met de natuur

Misschien wel het meest opvallende detail is de aanwezigheid van de open haard van maar liefst dertien ton, welke geheel is samengesteld uit delen van de Montana-mosrots. De woning doet sterk denken aan de huizen die je in lang vervlogen tijden kon aantreffen in een willekeurig Idaho-dorp aan de oevers van een gletsjermeer. Het is in ieder geval geen Sun Valley, maar een oase van rust in de natuur van Idaho. Bekijk de video en je snapt waarom Aaron juist voor deze omgeving en deze woning heeft gekozen.