Entertainment

De Videoland serie van Bram Krikke staat vanaf vandaag op Videoland

Bram Krikke Videoland

Bram Krikke is terug met een eigen Videoland serie. In de serie zien we hem eigenlijk zoals we hem gewend zijn. De ongemakkelijkheid en humor spat er weer vanaf in ‘De Kelder van Krikke’.

Bram Krikke, de ongemakkelijke man die alles kan

Bram Krikke ken je waarschijnlijk van zijn ongemakkelijke interviews in ‘Bram in de Buurt’. De grappenmaker is begonnen als radiomaker bij Slam, maar maakte als snel de overstap naar Youtube en andere sociale media. Daar is hij razend populair op geworden. Bijna iedereen kent ondertussen al de naam Bram Krikke. Hij heeft al meerdere prijzen mogen ontvangen voor zijn Youtube- en radiokunsten, waaronder de Zilveren Radioster en de Gouden Radioring voor zijn eigen programma bij Slam. Volgens velen komt dit door zijn enorme achterban die hij heeft laten stemmen op de show. Desalniettemin heeft Bram in korte tijd enorm naam voor zichzelf gemaakt. Nu heeft hij het zelfs voor elkaar gekregen dat hij een eigen Videoland serie heeft.

‘De Kelder van Krikke’

Zonder enige aankondiging is de serie plotseling online gekomen. In de serie ‘De Kelder van Krikke’ zien we Bram zoals we hem altijd zien. De onserieuze, ongemakkelijke en humoristische Bram Krikke. In de ‘reality’ serie krijgt Bram Krikke een eigen show op Videoland. Je wordt meegenomen in de ongemakkelijke en leuke avonturen en belevenissen die de presentator beleeft in de aanloop van de ‘Grande Finale’. In de laatste aflevering zie je dan uiteindelijk ‘De Grote Bram Krikke Show’. Hierin gebeuren er natuurlijk ook weer allemaal ongemakkelijke dingen en gaat er een hoop fout. Bekijk de trailer hieronder.

View post on Instagram
 

In de trailer zie je al een hoop gebeuren en we kunnen eigenlijk nog niet precies de vinger leggen op waar deze serie nou precies heen gaat en wat we te zien krijgen. Wat we wel zien is de oude vertrouwde Bram Krikke. Wij zijn erg benieuwd naar de serie en gaan hem zeker kijken.

View post on Instagram