Women

Bouwvakster Julia is een regelrechte hit op Instagram en TikTok

Julia Schafer

Mocht je – geheel toevallig uiteraard – een goed lopend bouwbedrijf hebben en nog vacatures open hebben staan, check dan even of de Duitse Julia Schäfer mogelijk de ideale kandidaat is. Wij denken van wel en daar kunnen we verschillende redenen voor aanvoeren. Ze blijkt namelijk niet alleen over de nodige vakkennis te beschikken, maar is ook nog eens bloedmooi. De perfecte aanvulling voor op de steigers dus.

Bloedmooie vrouwelijke bouwvakker

Terwijl vroeger de bouwvakkers erom bekend stonden dat ze naar elke mooie vrouw die voorbij liep floten, gaan de vrouwen nu zelf de steigers op. Eén dame doet dat in ieder geval wel. Haar naam is Julia Schäfer en met haar 29 lentes is ze ongetwijfeld een hit op elke werkplaats. Overigens is ze niet alleen populair onder haar mannelijke collega’s, ook op TikTok gaat het de goede kant op. De vrouwelijke bouwvakker heeft momenteel al 567.000 volgers en het einde is nog niet in zicht. Ook op Instagram gaat de meestermetselaar, zoals ze zichzelf noemt, met dik 437.000 volgers best lekker.

View post on Instagram
 

Verademing om naar te kijken

Waarschijnlijk heeft de mooie Julia Schäfer in een wilde bui gedacht dat stoere meiden meer sex appeal hebben dat de standaard beach babe en we geven haar helemaal gelijk. De Duitse is een verademing om te zien, zeker als je beseft dat ze dus het liefste haar handtas inruilt voor een stoere gereedschapskoffer.

View post on Instagram
 

Julia Schäfer regelrechte hit op social media

Haar beslissing om video’s van haar en haar werkzaamheden op social media te delen bleek een schot in de roos. Na het uploaden van tientallen video’s heeft haar populariteit nog niet het hoogtepunt bereikt. Die filmpjes zijn dan ook razend populair en schijnbaar kost het haar geen moeite om miljoenen views te krijgen. Ondertussen laten we je in ieder geval genieten van de foto’s die wij het mooiste vonden, maar check gerust haar social media kanalen om nog meer van haar te zien.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram tschulique.