De acteurs die 007, de bondgirl en de schurk in de nieuwe Bond 25 gaan spelen, zijn al bekend. Ook is bekend gemaakt dat de Aston Martin Valhalla de nieuwe car of choice wordt voor de spion. Maar waar we het meest naar uitkijken zijn toch wel beelden uit de film. Nu heeft filmbedrijf MGM eindelijk de eerste trailer online gezet. Menig fan is verbaast bij het zien en horen van de Bond 25 teaser trailer.

Trailer Bond 25 geeft sfeerimpressie

Bond 25 is voor een deel gefilmd op Jamaica. Dat is  het land dat in de beelden van de trailer te zien is. De trailer zorgde voor veel ophef, vooral onder trouwe Bondfans. De muziek onder het filmpje is nogal swingend voor een stoere mannenfilm. Daarnaast gebeurt er niet veel inhoudelijks in de trailer, maar krijg je eerder een sfeerimpressie te zien van een locatie in de film. Veel comments onder de video dachten dat ze er ingeluisd werden. Maar niks is minder waar; het gaat toch echt om de officiële trailer van Bond 25. Oordeel zelf of de trailer ‘bondwaardig’ is:

Nieuwe acteurs

Net zoals in de meeste Bond-films het geval is, kunnen we ditmaal weer genieten van een boze boef en een mooie meid. De nieuwe schurk zal gespeeld worden door Rami Malek. Een acteur die eerder al in de huid kroop van Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody. Daarnaast is hij ook bekend van titels als Mr. Robot en Night at the Museum. De Bondgirl heet in het echt Ana de Armas. Een bloedmooie dame die van oorsprong Cubaans is, maar later naar Spanje verhuisde, om vervolgens een carrière te beginnen in Hollywood. Wij zouden graag zien dat ze naar ons kikkerlandje verhuist, want zeg nou zelf: zulke looks doet iedere man toch goed?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️ #oscars2017

Een bericht gedeeld door Ana De Armas (@ana_d_armas) op

Maar wie gaat Daniel Craig dan vervangen als James Bond? Tuurlijk, de beste man is te zien in Bond 25, maar Craig heeft laten weten dat hij na de nieuwste film waarschijnlijk gaat stoppen als 007. Er zijn genoeg kandidaten die het stokje kunnen overnemen. Namen als Idris Elba, Peaky Blinders acteur Cillian Murphy en Tom Hiddleston zijn al genoemd. Er is verder nog niks bevestigd vanuit MGM. Hoogste tijd dus om een sollicitatieformulier in te vullen.